2777
2789

لطفا بگید معدل لازمه باید چند باشه؟ 

چون بدون کنکوره میپرسم و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی  🙏🏻✨🙌🏻

خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹

من تجربی بودم امسال واسه شهر حودم با معدل کل دیپلم19/46 حقوق قبول شدم

الان میخوام برم دانشگاه قم نمیدونم چ معدلی میخواد...تو نمیدونی؟

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربی بودم امسال واسه شهر حودم با معدل کل دیپلم19/46 حقوق قبول شدمالان میخوام برم دانشگاه قم نمید ...

پس فقط به معدل دیپلم کار دارن ؟ یعنی معدل کتبی دوازدهم مهم نیست؟

بده؟

من تجربه ای ندارم ولی خودم دانشگاهی که میخوام آزاده و استادای مورد نظرم در دانشگاه آزاده 

پس فقط به معدل دیپلم کار دارن ؟ یعنی معدل کتبی دوازدهم مهم نیست؟

نمیدونم والا من معدل کتبیمم 19/04 بود عزیزدلم 

تو سئوال من و نمیدونی؟🥺😂

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

نمیدونم والا من معدل کتبیمم 19/04 بود عزیزدلم تو سئوال من و نمیدونی؟🥺😂

نه نمی‌دونم اما اینطوری که تو میگی معدلت انقدر بالا بوده فک کنم مشکلی نباشه دانشگاه های دیگه ام بتونی راحت بری 

من تجربه ای ندارم ولی خودم دانشگاهی که میخوام آزاده و استادای مورد نظرم در دانشگاه آزاده

کدوم آزاد میخوای بری؟

علوم تحقیقات تهران مرکز،تهران جنوب ته تهش تهران شمال

به هیچ آزاد دیگه ای حتی فکرم نکن

نه نمی‌دونم اما اینطوری که تو میگی معدلت انقدر بالا بوده فک کنم مشکلی نباشه دانشگاه های دیگه ام بتون ...

خداکنه 

استرسش و دااااااارم شدید

کدوم آزاد میخوای بری؟علوم تحقیقات تهران مرکز،تهران جنوب ته تهش تهران شمالبه هیچ آزاد دیگه ای حتی فکر ...

من اصلا تجربه دانشگاه رفتن ندارم اما حقوق دوست دارم برم رشتمم تجربی بوده و خب فقط میتونم آزاد برم اما الان متوجه شدم بدون کنکوره و ربط به سوابق داره میخوام بدونم یعنی چی ؟

منظور معدل دیپلم هست؟ و اینکه باید چند باشه؟