2777
2789

رابطه مون خیلی خوب شده این اواخر ولی گاهی قبلا اذیتم میکرده و گریه مو در میاورده ... 

تصمیم داریم بچه دار بشیم اما همش میترسم 

امروز داشتم فکر میکردم اگه بچه دار بشم و موقع زایمان شوهرم مثل بعضیا بهم محل نزاره و نیاد بیمارستان یا هر بی توجهی دیگه ... واقعا از بچه اوردن از همچین مردی پشیمون میشم 

ادم خیلی بامسئولیتی هست اما گاهی لجبازی داره و این منو می ترسونه 

چطوری باهاش صحبت کنم راجب این مسائل ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اصلا حال نداشتم بیام تو اکانت. فقط اومدم برا اینکه بگم نکن نکن نکنننن زندگیتو به گوه نکش. به خدا مردای ایرانی ۹۰ درصدشون پشیییمونت میکنن نکنن توروخدا هم بخاطر بچه هم در مرحله اول خودت. واقعا میگم نکن اینکارو برا من که فرقی نداره بخاطر خودت میگم اینقدررر آدم مثل تو دیدم که سر همین چیزا بدبخت شون. به خدا بچه دار شین شوهرت آدم نمیشه که هیچ بدترم میشه دختر نکن اینکارو با خودت حالا ازدواج هم کردی باز اوکی بچه دار رو دیگه نشو جون عزیزت

بخدا اصلا حال نداشتم بیام تو اکانت. فقط اومدم برا اینکه بگم نکن نکن نکنننن زندگیتو به گوه نکش. به خد ...

قشنگ ترس منو تو یه پیام گفتی 

انقدر استرس دارم که نمیدونم چیکار کنم 

از طرفی سن جفت مون داره بالا میره و کم کم شوهرم میگه بچه بیاریم 

نمیدونم چیکار کنم

یعنی بهش بگم که این انتظارات رو ازش دارم مو به مو ؟؟ و اگه انجام نده بچه نمیارم ؟

نه نگو بچه نیاریم این میشه دستوری لج میکنه بدتر بگو بهش این رفتارا درست نیست همه رو بگو بگو بچه بیاریم اگه اینجوری کنی پس فردا بچه مونم به دوتامون بی احترامی میکنه دیگه بلد باش .

قشنگ ترس منو تو یه پیام گفتی انقدر استرس دارم که نمیدونم چیکار کنم از طرفی سن جفت مون داره بالا میره ...

اگه از من بپرسی، میگم اول از هر چیزی حالیش کن که تمام مسائل مربوط به بچه دار شدن یا نشدن دست توئه. اینکه اصلا بجه دار بشین یا نه، کی بچه دار بشین و... . و تو هم قطعا تا وقتی مطمئن نشدی برا بچه و مهم تر از اون خودت پشیمونی به بار نمیاره قبول نمیکنی. به خدا شوخی نیست برگشت ناپذیره یه بار فرصن زندگی داری نسوزونش

نه نگو بچه نیاریم این میشه دستوری لج میکنه بدتر بگو بهش این رفتارا درست نیست همه رو بگو بگو بچه بیار ...

میدونی همش میگم چه تضمینی هست ؟ که برنگرده مثل سابقش نشه ...

تمام ترسم همینه نمیدونم چیکار کنم ؟؟

مشاوره برو 

ولی همه ادم ها خوبی و بدی دارن 

یعنی کلا بچه نیاری چون گاهی با شوهرت بحث داری؟

ببین حتی درخت کاج هم ثمر داره و میوه میده اینکه آدمه جای خودش رو داره