2777
2789

راستش حوصله شنیدن نصیحت ندارم و این سوالارو جواب بدم ک چرا باهاش ازدواج کردم شرایط اینطور ایجاب میکرد شاید اگه بازم برگردم عقب تنها انتخاب و خاستگارم شوهرم بود پس مجبور بودم غیر ازتینکه عاشقش بودم از تو دوستی مشرکب میخورد ازدواجم ک کردیم میخورد الانم ک بچه دار شدیم خییییلی بیشتر میخوره هر بلایی ک بگید سر الکلی بودنش سرش اومده ولی بیخیال نمیشه منم دیگه امیدی بهش ندارم امشب داشتم بچمو شیر میدادم دلم خیلی براش سوخت اگر باباش دوسش داشت حداقل نمیگم برای همیشه برای ی مدت کوتاه ترک میکرد ن اینکه بدتر کنه فردا بخاد بره مدرسه همه میخان بگن بابات الکلیه تحقبرش کنن قرار چقدر سرشکسته بشه وقتی همه اینا اومد تو ذهنم ب جای اون همه عشق ی سردی خاصی نشست تو دلم جامون از هم جدا غذا باهم نمیخوریم شبیه دوتا هم خونه ایم دلم خیلی گرفته کاش دوسمون داشت هرچی بهش میگم این بچه آینده میخاد هرچی درمیاری نبر بریز تو حلق خانوادت همه پولاشو میبره اونجا گوش نمیده خیلی بیشتر از منو بچم خرج اونا میکنه هر طرف رو میبینم بیشتر میفهمم ک ما ارزشی براش نداریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ات پس خیلی کوچیکه

ب همون دلایلی ک لیاقت پدر شدن دیدی ، به همون دلایل دوستش داشته باش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کتاب والدین سمی رو بخون

یک قسمتش راجب والدین الکلی هست

نویسنده این کتاب خارجی هست

کاش تهدید ب خودکشی میکردی واقعا خانوادتو ک مجبورت نکنن بااین گاو عروسی کنی

بهرحال الان فقط ب جدایی فک کن

اگر فک میکنی قراره این ادم درست بشه ی روزی سخت دراشتباهی

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

ن ب خاطر بچه مجبورم

عالم و ادم بچه دارن والا جای خواب و غذا از شوهر جدا نمیکنن به خاطر بچه

شما بدتر داری رابطرو خراب میکنی با اینکارت

بهش نزدیک شو از در محبت وارد شو ترکش بده کم کم

کتاب والدین سمی رو بخونیک قسمتش راجب والدین الکلی هستنویسنده این کتاب خارجی هستکاش تهدید ب خودکشی می ...

میخواست جدا بشه به نظرت یک سال قبل که بچه نداشت نباید جدا میشد؟بچش شیرخوار هست تازه دنیا اومده

کتاب والدین سمی رو بخونیک قسمتش راجب والدین الکلی هستنویسنده این کتاب خارجی هستکاش تهدید ب خودکشی می ...

راجب والدین الکلی

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

میخواست جدا بشه به نظرت یک سال قبل که بچه نداشت نباید جدا میشد؟بچش شیرخوار هست تازه دنیا اومده

الان من بیام سرزنشش کنم چرا بچه اوردی ازش چرا قبل بچه جدا نشدی چی عوض میشه؟

الان من بیام سرزنشش کنم چرا بچه اوردی ازش چرا قبل بچه جدا نشدی چی عوض میشه؟

سرزنش که نکن

ولی راه حل قطعا جدایی نیست که زود پیشنهاد میدی طلاق بگیره

طلاق پیشنهاد دادن نمیخواد واقعا کسی که بخواد طلاق بگیره نمیاد تاپیک بزنه مستقیم میره دادگاه

سرزنش که نکنولی راه حل قطعا جدایی نیست که زود پیشنهاد میدی طلاق بگیرهطلاق پیشنهاد دادن نمیخواد واقعا ...

ی راه دیگ هم هست ک بخاطر بچش بمونه بسازه عمرشو هدر بده بعد با دوپلاستیک قرص اعصاب جدابشه بدون هیچ رمقی

راه حل برای ادم اره هست ولی ادم الکلی نمیشه رو حرفش حساب کرد اصلا نمیشه 

بدترین چیزی ک مامانامون بهم یاد دادن سازش الکیه 

مشاور نمیتونه این اقارو ترک بده 

این اقا تاخودش نخواد هیچکس نمیتونه براش کاری کنه

اسی جون خودت و بچت رو بردارو برو هیچ بچه ای بابای الکی و مادر درمونده نمیخواد

ی روز بچت بهت افتخار میکنه ک ب قربانی بودن ادامه ندادی 

ادم با کسی ک عقل داره میشینه پای میز مذاکره ن باکسی ک عقلش زایل شده

عالم و ادم بچه دارن والا جای خواب و غذا از شوهر جدا نمیکنن به خاطر بچهشما بدتر داری رابطرو خراب میکن ...

اخه شوهرم از ۶ صبح میره سرکار تا ۱۱ شب وقتی میاو فقط ی جای اروم و تاریک میخاد ک بخابه منم بچم تا۱۲یا ۱ نمیخابه مجبورم تو هال بمونم بد بچم ی ساعت ی بار پا میشه شیر میخوره شوهرمو بیدار میکنه اون چجوری فردا بره سرکار