2777
2789
عنوان

ترک ها جواب بدن راسته که شماها

2662 بازدید | 181 پست

شماها سر سفره مربا میارین یعنی سر وعده ی ناهار م شام یک مربا یا مارمالات یک چیز شیرین میذارین که با غذا بخورین یا اینکه کته برنج با تخم مرغ میخورین؟؟؟ برام خیلی جالب بوده اگه آره لطفا دلیلش و بگین

با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تاحالا همچین چیزی ندیدم 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

نه کی گفته ما مربا میاریم 

کته تخم مرغم نمیاریم 

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

مگه مرض قند داریم شامو نهار مربا بخوریم😂

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸