2777
2789

سلام ،میخوام با من صحبت کنید خیلی دلم گرفته حس میکنم قربانی شدم...

اول از خودم بگم..

من استعداد زیادی در ورزش دارم و شعر و داستان نویسی و تخیل قوی دارم،اما هیچ وقت بهم بال و پر ندادن هیچ وقت تشویقم نکردن دبیرستان درسم خیلی خوب بود همیشه معدل بالا بودم اما اصلا پول برای کلاس زبان ،کلاس کنکور درسی که شاید کمی نیاز به کلاس تست بیشتر باشه ندادن بهم یعنی واقعا حس میکنم خیلی حروم شدم با اولین کنکوری که دادم پرستاری قبول شدم و بعد هم با یک ماه خوندن توی طرحم ارشد قبول شدم با رتبه دو رقمی تو بهترین دانشگاه اما حیف صد حیف ،توی شطرنج خیلی قوی بودم اما پدرم اجازه نداد ادامه بدم خیلی دوسش داشتم،بدمينتون میرفتم اما بازهم بخاطر خیلی مسائل نشد ادامه بدم شنا،والیبال،بسکتبال همه را رفتم اما...چی بگم دلم خیلی گرفته خیلی...الان ۳۳سالمه وقتی میبینم بچه ها میرن کلاسهایی که من عاشقشان بودم و ادامه میدن خیلی دلم میسوزه راستش من میتونستم خیلی بهتر از این بشم

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓دردی که ن با گریه آروم میشه و ن با حرف ن محرمی داره و ن میتونی بیان کنی دقیقا همان چیزیست که یکشبه اندازه هزار سال پیرت می‌کنه و موهای سرت از فرداش سفید میشه این تلخ ترین واقعیتی بود که تو زندگیم تجربه کردم😔 برای همه خوب بخواه برای تمام مردم این دنیا حتی دشمن خودت باور کن از خوبی فقط خوبی بهت میرسه شک نکن🤩 دلت که پاک باشه میتونی خدارا در تک تک لحظات زندگیت حس کنی🤩🤩 اصلا نمیتونم اونایی که خدارا باور ندارن درک کنم فقط یکم فکر کنید آخه ببین این همه نظم و ترتیب این همه زیبایی خب کار کسی جز خالق حق نیست واقعا چرا خودشونا گول میزنند که چی نمی‌ترسن از روز جزا...الله اکبر...الله اکبر خدا بزرگتر از چیزیست که ما می‌پنداریم 😘🥰😍🤩خدایا شکرت اگر من تو را لحظه آیی یا جایی فراموش کردم تو یادم بیار که چه خدایی دارم

من سنم خیلی کمتر از شماست ولی خب نظرمو میگم

الان ک موقعیت اجتماعی تون آرزوی خیلیاست بنظرم پرستاری خیلی خفن و باکلاسه🥲بقیه کارهارو هم خب از الان شروع کنین واقعا با حسرت چیزی درست نمیشه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سنم خیلی کمتر از شماست ولی خب نظرمو میگمالان ک موقعیت اجتماعی تون آرزوی خیلیاست بنظرم پرستاری خیل ...

با دوتا بچه و البته توی غربت واقعا نمیتونم ن اینکه نخواهم نمیشه..کسی نیست پیش بچه ها بمونه 

اما قصد دارم شنا و شطرنج را ادامه بدهم چون لذت میبرم

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓دردی که ن با گریه آروم میشه و ن با حرف ن محرمی داره و ن میتونی بیان کنی دقیقا همان چیزیست که یکشبه اندازه هزار سال پیرت می‌کنه و موهای سرت از فرداش سفید میشه این تلخ ترین واقعیتی بود که تو زندگیم تجربه کردم😔 برای همه خوب بخواه برای تمام مردم این دنیا حتی دشمن خودت باور کن از خوبی فقط خوبی بهت میرسه شک نکن🤩 دلت که پاک باشه میتونی خدارا در تک تک لحظات زندگیت حس کنی🤩🤩 اصلا نمیتونم اونایی که خدارا باور ندارن درک کنم فقط یکم فکر کنید آخه ببین این همه نظم و ترتیب این همه زیبایی خب کار کسی جز خالق حق نیست واقعا چرا خودشونا گول میزنند که چی نمی‌ترسن از روز جزا...الله اکبر...الله اکبر خدا بزرگتر از چیزیست که ما می‌پنداریم 😘🥰😍🤩خدایا شکرت اگر من تو را لحظه آیی یا جایی فراموش کردم تو یادم بیار که چه خدایی دارم