2777
2789
عنوان

واقعا حرفی که میزنم غلطههه

94 بازدید | 6 پست

تو یه تاپیکی استارتر میگه تو اولین جلسه دیدار دوست دختر داداشم دست همو گرفته بودن و دختره هم گفته ببین داداشت انقدر فشار داده دستم کبود شده! 

من گفتم این کار تو جلسه اول آشنایی اونم جلوی یه بزرگتر اصلا جالب نیست هر دو هم پسر هم دختر پرو هستن بعد همه پریدن سر منکه چه اشکال داره پنهانی باشه خوبه ؟!

دوستان قرار نیست هر بی حیایی کنیم بعد بگیم چون میخواستیم مخفی کار نباشیم دست هما میگیرن اوکی ولی تو جلسه اول اونم جلوی خانواده واقعا اینکار نرماله؟

پس ببخشید اگه زن و شوهری براشون مهمون اومد همون وسط حال جلوی مهمون رابطه برقرار کنن که یه وقت مخفی کاری نباشه!

زیادی گندش کردی

واقعا طرز فکرت اشتباهه

دست همو گرفتن چ ربطی ب رابطه ی جنسی داره

وقتی برادر خودت رعایت نمیکنه چرا ی غریبه باید رعایت بکنه؟اصول رفتاری هردوتا یکی بوده و تربیتی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

زیادی گندش کردیواقعا طرز فکرت اشتباههدست همو گرفتن چ ربطی ب رابطه ی جنسی دارهوقتی برادر خودت رعایت ن ...

منم اولش گفتم مشکل از برادر خودشه که اینکارو گرده نه دختره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اولش گفتم مشکل از برادر خودشه که اینکارو گرده نه دختره

مهم اینه ک ادم رو این چیزا زوم‌نباشه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حق با شماستولی اوناییکه اینطورنمعلومه خانواده هاشون هم راحتن ولی مثالت بی ربط بود

درسته فرهنگ خانوادشون اینجوریه 

در کل منظورم از مثالی که زدم این بود که هر کاری رو نمیشه انجام داد جلوی جمع صرفا به خاطر اینگه نمیخوایم پنهان کاری کنیم یه شعر قشنگی هست که میگه هر راست نشاید گفت یعنی هر حرف راستی شایسته ی گفتن نیست به نظرم در مورد رفتار هم صدق میکنه هر رفتاری هر چند درست ولی شایسته ی انجام دادن اونم تو جمع نیست

درسته فرهنگ خانوادشون اینجوریه در کل منظورم از مثالی که زدم این بود که هر کاری رو نمیشه انجام داد جل ...

خب دارم میگم بعضی از خانواده ها راحتن

این چیزا واسشون عیب نیست

ولی خراب که نیستن میگن مگه چیه

دست و هم و گرفتن 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌