2777
2789

خاص ترین کادویی که گرفتید و یادگاری نگهش داشتید چی بوده و به چه مناسبت بوده؟

میخوام از مشاور کنکورم که آقاست و ۳۷ سالشه تشکر کنم میخوام یه یادگاری بدم که هم خاص باشه هم برای تشکر باشه ..دیدم که یادگاری نفرات قبلی رو نگهداشتن میخوام مال من از اونا خاص تر باشه ...مثلا گل بوده و ماگ بودن و اینا..

من میگم جعبه موزیکال کلاسیک خوبه؟ یا خود نویس؟ 

..یا بلاخره هرکی تاپیک رو میبینه پیشنهاد بده لطفا.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودنویس خیلی خوبه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

باید یه چیز کاربردی باشه تا خاص بشه جعبه موزیکال و گل اینها کاربردی نیست

میتونه دستبند چرم یا کیف پول چرم چنین چیزایی خاصه

اگه مو نداره کلاه چرم کلاسیک اینجوری مثلا

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

یک چیزی بده که به درد زندگیش بخوره 

مثلا روغن ماشین 

یا سایه اندازهای ماشین 

یا قفل فرمون

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
باید یه چیز کاربردی باشه تا خاص بشه جعبه موزیکال و گل اینها کاربردی نیستمیتونه دستبند چرم یا کیف پول ...

من میگم قفل فرمون ماشین 

کنسول ماشین 

روغن موتور 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا