2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم آمد 🥺😡😡

357 بازدید | 16 پست

دیشب ساعت 2 بود گفتم حالم بده گفت باشه خوب میشه بعد چند دقیقه دوباره گفتم اذیتم حالم بده گفت من چکار کنم برو بیمارستان گفتم منو برسون میگه خستم اسنپ بگیر برو منم گفتم الان نصف شبه نمیشه گفت برو با اسنپ تورو نمیدزده یعنی چی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا چقد بی غیرت شدن جدیدا 😑😑😑

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

ببخشیدا،ولی غیرتش ته کشیده آخه چ حرفیه نصف شب

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

چه بی غیرته نصف شب میگه با اسنپ برو!!!!!

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

مردا چقد بی غیرت شدن جدیدا 😑😑😑

نسبت همه نگین ،باعثش بیشتر خانواده هستن میدونین چرا! بخاطر درگیر احساس وهیجان بودن و شهامت نداشتن شون به رهایی از زندگی که تعلق ندارن به زور موندن در اون زندگی ک نتیجه اش شده جامعه محیط ناسالم یک عده آقایون بی بخار و هوس باز

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.