2777
2789
عنوان

این همش سرش تو گیم و بازی موبایله

58 بازدید | 3 پست

بنظرتون چی باعث میشه یه بچه ساعت ها از یه بازی موبایلی مسخره و تکراری سیر نشه و ادامه بده😐😐😐😐😐😐

داداشم دیوانم کرده ۹ سالشه صبح تا شب سرش تو تبلته جدیدا یواشکی وقتی نزدیکش میشم یا از پشتش رد میشم هم گوشیشو قایم می‌کنه نمی‌دونم چه گ و ه ی داره میخوره

مامانم براش مهم نیست از خداشه گوشی دستش باشه صداش در نیاد بابام از اون بدتر کار و زندگی جز گوشی دست گرفتن نداره

حالم از این خانواده ای که جز صفحه گوشیاشون هیچیو نمی‌بینن بهم میخوره

واقعیت اینه پدرومادرتون باید احساس مسیولیت بکنن که ظاهراً حوصلشو ندارن نهایت یجوری باهاش رفیق شو بعد بهش بگو که زیاد با گوشی بازی کردن خوب نیست شاید بمرور روش اثر بذاره ای کاش با پدرومادرت صحبت میکردی یه ورزشی که خودش دوست داره  ثبت نامش می‌کردن تا اینقدر بی تحرک نباشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیت اینه پدرومادرتون باید احساس مسیولیت بکنن که ظاهراً حوصلشو ندارن نهایت یجوری باهاش رفیق شو بعد ...

نه اصلا چه مسئولیتی 

مشکل اینه تنبلی تو ژنتیک شونه به اینم سرایت کرده میچسبن زمین جابجا نمیشن برای آب و غذا آوردنشون باید التماس کنی ب ا س ن شونو تکون بدن بیان سر سفره

البته خودمم همین بودم همش بازی ویدیویی میکردم و عاشقش بودم ولی دنبال کردنش خیلی بهم صدمه زد خیلی وقتمو گرفت از خودم بدم میاد که کار مفید تری نکردم از ننه بابام بدم میاد که مثل همه پدر مادر های بچه های همسنم منو نبردن شنا و زبان و موسیقی 

نمیخوام داداشمم مثل من بشه و سرش بدجور به سنگ بخوره و بالاخره خیلی دیر عاقل شه