2777
2789
عنوان

زن علیه زن

538 بازدید | 30 پست

زن ها واقعا دشمن خودشونن، دارید با خودتون چیکار میکنید ؟ دست بردارید از این ماراتنی که برای زیبا شدن و بهتر دیده شدن  و مقایسه کردن خود با دیگران و قضاوت کردن دیگران تحقیر و توهین و 

غیبت و عیب جویی و.... راه انداخته اید که خط پایان هم نداره زنانی باشیم که بقیه زنان کنارمون حس امنیت کنند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مثل من باشید😌

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دقیقا عزیزم البته اینا برمیگرده به ناخودآگاه زنان و همه این موارد باعث پر شدن جیب یه سری ها میشه

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

در رقابت با کسی نیستیم باشیم هم اشکالی ندارد زندگی همش رقابته واسه دانشگاه بهتر شغل بهتر همسر بهتر حتی زیبایی بهتر اولین رقیب هم خودمون هستیم روزی که از دیروزش بهتر نباشیم سوخت شده

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

واقعا ما زن ها خییلییی علیه خودمونیم

از اینکه معاینه بکارت برن بگیر تا شوشول طلا کردن پسراشون

از اینکه زنی که طلاق میگیره رو مطلقه صدا میکنن و طلاق رو برای زن بد میدونن الی اخر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز