2789
عنوان

زن علیه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 30 پست

خیلی بحران عجیبی پیش اومده مسابقه زیبایی راه افتاده واقعا

بعضیا رو دیدم کلی عمل داشتن و... باز از ظاهرشون راضی نبودن

یا مثلا همین جا یکی دو بار خوندم که خانومه میگفت همیشه با ارایش بودم، هیچوقت نمیتونم پیش خانواده شوهر بدون ارایش باشم، از حمومم در میام سریع باید ارایش کنم برم پیششون

به نظر من اینجوری زندگی خیلی سخت میشه

من خودم ساده میگردم راحتم گاهی ملایم ارایش میکنم اکثرا نمیکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای بابا کاش فقط ماراتن زیبایی باشه، بعضی ها تو همه چیزززز فقط میخوان با کوبیدن بقیه و عیب جویی و عیب دیگرانو بزرگ کردن و زنای دیگرو کوچک و تحقیر کردن و پایین کشیدن، بگن ما خوبیم 

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

خودشون گیر آوردن وضیعت جامعه نگاه بندازین گند دارن میزنن محیط ها شده ناسالم اعتماد شده صفر میدونین چرا چون از راهنمایی و دبیرستان بفکر ارتباط با جنس مخالف شدن ودانشجو شدن بفکر ازدواج !پوچ هست کلا در این سن ها خانمی بخواد هدف قرار بده ارتباط باجنس مخالف آسیب میزنه و دور میشین از اهداف هاتون وفرصت پیشرفت هاتون از دست میدین به علم آگاهی بیاین دیگه جامعه شده محیط وجامعه ناسالم سراین هیجان احساس هوس ها بفهمین دیگه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دقیقا ولی باید آگاهی داد

الان حتی توی تبلیغات تلویزیون هم پیری رو بد و ترسناک جلوه دادن ما از چین و چروک صورتمون که پشتش هر چین و چروکی تجربه ای داریم لذت نمی‌بریم ما از سفید شدن موهامون واهمه داریم 

ما از اینکه خواستنی نباشیم ترس داریم 

اینا بر میگرده به قوانین مرد سالار 

متاسفانه حتی دین ما هم مرد سالار هست 

آگاهی ما شاید نتونه جلوی این موج رو بگیره اما در دراز مدت میتونه دوباره آرامش رو به زنان برگردونه 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

در رقابت با کسی نیستیم باشیم هم اشکالی ندارد زندگی همش رقابته واسه دانشگاه بهتر شغل بهتر همسر بهتر ح ...

از یه انسان موفق پرسیدن چطوری انقدر موفقیت کسب کردی گفت من خودمو با هیچکس مقایسه نکردم جز الان خودم که فردا از خواب پا شدم حتی شده یک درصدم از اینی که هستم بهتر باشم