2777
2789

بیایید صادق باشیم! یه لحظه به یه سال گذشته فکر کنید، نه به سختی امتحانات. آیا واقعا تلاش کردین؟ شب و روز ده ساعت خوندین؟ از خوشی هاتون زدین؟ تو گریه و عصبانیت خوندین؟ آیا صبح ها از شش پنج پاشدین برای خوندن؟ 

ذهن شما الان تو شرایط سختی قرار داره و میخواد از این سختی فرار کنه. میخواد یه امید پیدا کنه و درست تو همون لحظه کلمه پشت کنکور تو ذهن داره میشه. 

دهنتون با این کلمه داره بدن شما رو گول میزنه، حتی خودشو گول میزنه. میگه نخون، وقت هست، تهش پشت میمونی، بهت میگه فرق بین ۱۵-۱۱ چیه پس کلا شل کن. داره بهت راهکار تنبلی رو میده و چون تو میفهمی هنوز یک سال دیگه هم وقت داری صد در صد تلاشت رو نمیکنی و بوووووم! همه چیز خراب میشه. 

جالبه بدونید امثال شما، ۹۹ درصدش برای سال بعد هم نمیخونند. کمال گرا میشن و یه سال بعد تو همین سایت تاپیک میزنند: من کمال گرام امتحانت سخته پس نتونستم. بعد هم عالم و آدم رو مقصر میدونند جز خودشون!

پس فقط به شرطی به پشت بودن فکر کنید که الان سنگ تموم خودتونو میذارید. که ذکر و فکرتون موقع ناهار خوردن هم درس باشه. که صبح پا میشید و تا ۱-۲ شب می‌خونید. فقط امثال این آدما میتونند پشت بمونند و یه کنکور خوب داشته باشن 

...

تلاش داشته باشن نشد دیگ نمونن برای سال های دیگ همون سال بزن رشته های بدپن کنکور 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

همه توصیفاتت دقیقا منم که پارسال برا فرار گفتم یسال پشت میمونم موندم و امسالم دس ب کتاب نزدم حالا بازم تو ذهنم پشت موندن تداعی میشه با اینکه خودم میدونم تقصیر خودمه تنبلم و کم تلگرام دارم ایندمو میسوزونم و قرار نیست از این پشت موندن ها چیزی نسیبم شه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که همه تلاشمو کردم و الان مریض شدم نمیتونم حتی تا دست شویی برم چی😕🥺

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

همه توصیفاتت دقیقا منم که پارسال برا فرار گفتم یسال پشت میمونم موندم و امسالم دس ب کتاب نزدم حالا با ...

آخه نخوندم اگه خونده بودم نمیخوندم برای بار دوم پشت

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

من که همه تلاشمو کردم و الان مریض شدم نمیتونم حتی تا دست شویی برم چی😕🥺

شرایط استثنا.. 

اگه جسمی هست که چاره نیست باید پشت بمونی سال دیگه 

اگه روحی هست که دیگه بدتر باید حل بشه.. 

هر چی هست اگه این مشکل جوری باشه که بتونی بخونی اما نخونی یعنی مشکل خودته اما اگه نتونی

...

شرایط استثنا.. اگه جسمی هست که چاره نیست باید پشت بمونی سال دیگه اگه روحی هست که دیگه بدتر باید حل ب ...

سق سیاه من..

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

آخه نخوندم اگه خونده بودم نمیخوندم برای بار دوم پشت

اگه مث من باشی برا بار دوم پشتم نمیخونی فقط خودتو گول میزنی من یه زمانی عالم و ادمو مقصر دونستم حالا میبینم نه همش تقصیر خودم بود

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ای کاش یه زمانی یکی اینو بهم میگفت 

قصد پشت موندن داشتم ولی بازم با اینکه یکی دو ماه آخر شل کردم و قصدم دانشگاه نبود اون رشته مورد علاقه رو قبول شدم 

ولی اگه فقط سفت گرفته بودم یکی دو ماه آخر رو 

الان داشتم بهترین دانشگاه ها درس می‌خواندم 

حیفف

ای کاش یه زمانی یکی اینو بهم میگفت قصد پشت موندن داشتم ولی بازم با اینکه یکی دو ماه آخر شل کردم و قص ...

چی قبول شدی؟