2777
2789
عنوان

خونه خودم

99 بازدید | 5 پست

وقتی فکر میکنم با این اوضاع بد اقتصادی شاید هیجوقت قرار نباشه تو خونه ی خودم برم و قراره یه عمر از این خونه به اون خونه اجاره نشینی کنیم واقعا حالم بد میشه... 

زمین داریم قرار بود کم کم بسازیم یهو سیمان از کیسه هفتاد تومن رسید به ۳۵۰ تومن.... 

شوهرم دلسرد شد... 

منم دیگه امیدی ندارم! 

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

همین ناامیدی باعث خیلی از اتفاقای بده

چرا نتونی خونتو داشته باشی از خدا ارزوها وخواسته های بزرگ بخواین

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

عزیزم خدا بزرگه

من چی بگم ک با تموم بدبختی شوهرم ساختم ،خوشحال بودم خونه میسازه

بدون مشورت با من 

زمین مون ک تو گودی بود رفته حالت نیم طبقه ساخته

تموم رویاهامو خراب کرد با کارش

دارم ب طلاق فکر میکنم

این همه سختی کشیدم تو اتاق ۲۵متری زندگی کردم ک بشه این

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره واقعا اوضاع گل و بلبلی شده شب میخوابی صبح انگار که مثل اصحاب کهف سال ها خواب بودی قیمتا هی میره بالاتر و معلوم نیست تا کجا قرار بره و دولت محترم که اصلا معیشت مردم براش پشیزی ارزش نداره 

فقط باید گفت تف به ذاتشون که عرضه اداره زندگی خودشونم ندارن بعد میان کشور بگردونن😑

عزیزم خدا بزرگهمن چی بگم ک با تموم بدبختی شوهرم ساختم ،خوشحال بودم خونه میسازهبدون مشورت با من زمین ...

نیم طبقه دیکه چیه

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲