2777
2789

شما تو ایران پزشکی می‌خونید ؟

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

شما تو ایران پزشکی می‌خونید ؟

من که نه

عاشق پزشکیم دوست دارم کتاباشو بخونم تو اوقات فراغتم واسه همون پرسیدم

اطرافیان زیادن تهران میخونن اکثرا ولی خب دوس ندارم ازشون بپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نهعاشق پزشکیم دوست دارم کتاباشو بخونم تو اوقات فراغتم واسه همون پرسیدماطرافیان زیادن تهران میخ ...

فیزیولوژی پزشکی گایتون/هال

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

معمولا هیچکی رفرنس نمیخونه 

همه جزوه میخونن 

اصلا هم شیرین و قشنگ نبست 

از وقتی وارد بیمارستان میشی و بالینی کار میکنی تازه قشنگ میشه 

فقط یادمه بافت شناسی جان کوییرا

فیزیولوژی گایتون 

جنین شناسی یادم نیست چی بود  

اناتومی اسنل یا گری 

بیوشیمی هارپر بود 

مرسیعلاوه بر اون؟اونو میدونم چون جزو منابع المپیاد زیست هست میخونم کتابای دیگه ..

آناتومی گری 

بافت شناسی

معمولا هیچکی رفرنس نمیخونه همه جزوه میخونن اصلا هم شیرین و قشنگ نبست از وقتی وارد بیمارستان میشی و ب ...

مررسی

دمتون گرم

آره منم کارش رو خیلی دوست دارم واسه همون میخوام کتاباش رو جلو تر بخونم

میگم یه چند صفحه بخونی پشبمون میشی😅 چون اصلا جذاب نیست کتاباکنکور دادی منتظر نتیجه ای ؟

ن بابا

من نهمم😂

مثلا زیست دوست دارم المپیاد زیست میخونم

عاشق پزشکیم میخوام کتاباشو بخونم

مسخره نکنیا😂😂

هر کی میفهمه فک میکنه ی تختم کنه ولی خب چیکار کنم من خیلی دوست دارم 

مث کتابای مرجع المپیاد زیست باید باشه دیگه احتمالا درصد جذابیتشون 😂

ن بابامن نهمم😂مثلا زیست دوست دارم المپیاد زیست میخونمعاشق پزشکیم میخوام کتاباشو بخونممسخره نکنیا😂� ...

کلا کتاب غیر درسی خیلی دوست دارم

دوست دارم یه عااالمه کتاب بخونم تابستون

ن بابامن نهمم😂مثلا زیست دوست دارم المپیاد زیست میخونمعاشق پزشکیم میخوام کتاباشو بخونممسخره نکنیا😂� ...

وقتتو بذار برا کنکور خوندن 

حالا المپیاد زیستو نمیدونم ولی نه ، زیست و کلا کتابای دبیرستان خیلی شیرینتر و خلاصه تر و قشنگتره از علوم پایه ی پزشکی 

علوم پایه ی پزشکی خیلی سخت و حجیم و خسته کننده بود 

تازه از ترم شش که معاینات بالینی و … رو یاد میگیری یکم اوضاع بهتر میسه 

وقتتو بذار برا کنکور خوندن حالا المپیاد زیستو نمیدونم ولی نه ، زیست و کلا کتابای دبیرستان خیلی شیرین ...

آها شنیده بودم خیلی سخته 

آره کنکور رو ک میخونم واسش درسم خوبه خدایی 

واسه همونم المپیاد زیست میخونم میخواستم در کنارش بعدا ک تموم کردم منابع و یا همزمان باهاشون دو سه تا کتاب پزشکی هم بخونم

گایتون ک خب جزو منابع اصلی المپیاد زیست ک همون تیر باید شروعش کنم چون کمپبل خوندم ۶ تا جلدشو و دور ۲ من قبل امتحانا شروع کردم

ولی خب مثلا الان فک میکنم آناتومی گری رو بخونم و چون بیوشیمی لنینجر رو ما میخونیم دیگه این هارپر و نخوندم 

و بجاش ی کتاب دیگه ک اونو باید تصمیم بگیرم هنوز...

وقتتو بذار برا کنکور خوندن حالا المپیاد زیستو نمیدونم ولی نه ، زیست و کلا کتابای دبیرستان خیلی شیرین ...

شما دانشجوی پزشکی هستین؟ چطوره خوبه؟ کارش و اینا؟