من و همسرم کارت مشترک داریم خرجی جداگونه نیست باهم میریم فروشگاه خرید میکنیم و مایحتاج خونه رو کامل میخره و نهایتا ماهی ۸ تومن برای خرج خودمو بچه بهم پول میده که چیزی خواستیم بخریم ولی بنظرم کمه بهش گفتم ده تومنش کنه
با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی
من خودم شاغلم اما از حقوقی ک میگیرم شاید یه شامپو بخرم هر دوماه یه بار برای خودم 300 عطر ماهی یه بار که اونم صد تومن میشه حالا لباسم بخرم ماهی نهایت دوتومن بشه یا نه بقیه ش بزای زندگی
حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان
دقیقااا منم .. حس میکنم باید بار دوش یکی دیگه رو من بکشم ب دوشم دلم میخاد دماغمو عمل کنم برم باشگاه به پوستم برسم دقیقااا با حقوقمم میتونم همه ی اینکارارو بکنم امااا باید بار سخت زندگیو بکشم رو دوشم و برام واقعا سخته
حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان