کسایی هستن مثل من که خیلی تو خونه پدری اذیت میکشن عمیقا درک میکنم حالا هرکس سر یه مسائلی ولی من دوست ندارم بخاطر فرار از این مشکلات برم با کسی ازدواج کنم که دوسش ندارم کسی بیاد بهم دست بزنه که دوسش ندارم وقتی نمیتونم پدر و مادرمو تحنل کنم چجوریسر مردمو تحمل کنم ؟
تصمیم گرفتم خونه اجاره کنم تنها زندگی کنم ولی میدونمتو شهرمون حرف و حدیث میزنن پشتم ولی خب من همش حقوقم ۱۳ تومنه نمیدونم چیکار کنم باهاش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باخانوادتم کارنداشته باش، یجورایی خونه رو محل خوابت درنظر بگیر ،فکر کن خوابگاهه
خونه مجردی برا دختر جلوه خوبی نداره
اینطوری موردای خوب هم ازت دور میشن
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
نمیدونم حکمتش چیه همش خواستگارای چیپ و نخاله که از ۶۰ جا موندن میان سراغ من
چنسالته؟
شغلت چیه؟
الویتات چیه؟
بنظر من اگر طرف مرد پاکی باشه، شغل ثابت داشته باشه، خانواده بااصل نسبی باشه ،مورد خوبیه براازدواج
هیشکی اولش خونه و ماشین نداشته
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍