shytonk مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 2087 عنوان بی بی چک منفی وبارداربودن...بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 50 پست خانم هاکسی بوده بی بی چک بزنه منفی باشه آزمایشش مثبت باشه؟؟؟؟ 1396/11/26 | 21:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sama_asra عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 81 الانم برای دومی اقدام کردم هر چی خدا بخواد اگه باردار بودم خبرتون میکنم اگه نه هم که بازم تلاش میکنم
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 نه عزیزم یه شب در میون پس معلوم نيست كدوم اقدامتون گرفته😉چون دقيق ١٤روز بعد از تخمك گذاري پري مياد خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 منم تو نت خوندم که 14 روز پریود شروع تخمک گذاری ولی اگه از داروخونه کیت تهیه کنید خیلی بهتره مال منو ... اگه تخمدان پلي كيستيك نداشته باشيد بله نشون ميده و اگه داشته باشين نشون نميده خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 من از روز ١٢ تا الان كه روز ٢١ پري هستش درد كمر دارم مياد و ميره ، ترشحم هم نسبت به ماه قبل بيشتر شده ولي نه خيلي زياد از چي ميتونه باشه؟؟؟ خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
sama_asra عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 81 اگه تخمدان پلي كيستيك نداشته باشيد بله نشون ميده و اگه داشته باشين نشون نميده اتفاقا کیست پلیکیستیک دارم و نشون داد
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 اتفاقا کیست پلیکیستیک دارم و نشون داد خطا داره معمولااحتمال داره مثبت كاذب يا منفي كاذب نشون بده خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺