2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم برای بارداری دوم اقدام کردم شاید باورتون.نشه ولی من با وجود کیستم تخمک گذاری هام دوروز بعد پریود ...

سيكلت چند روزس؟؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
کمر دردم خیلی عذابم.میده رفتم ببینم نی نیه یا نه که اونم منفی بود

منم كمر درد دارم ولي فك نكنم ربطي به بارداري داشته باشه

من از روز ١٢ اينطوريم هي درد مياد و ميره 

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
من ۵ تا بی بی چکم منفی بود ولی ازمایشم مثبت...😁😁

رمز موفقيت چي بود عزيزم

امکانش هست یه دوره پریود نشیم اما تخمک گذاری اتفاق بیفته؟ من آخرین بار ۳۰ آذر پری شدم دی رو کلا پری ...

بهر حال امكان بارداري داري خيلي به بي بي اعتماد نكن

واسه بارداری؟ این ماه خیلی گرمی خوردمو کلا ماستو پنیر و گذاشتم کنار به جاش به شدت خرما و زنجبیل و دا ...

ااا منم اينماه روزي دوبار دمنوش خوردم 

عسل و خرما و زنجفيل و اينا خوردم ولي روز تخمك گذاريم رابطه نداشتم فردا داشتم😂😂😂

مكه شانس بزنم تخمك گذاريم عقب افتاده باشه😂😂😂

ااا منم اينماه روزي دوبار دمنوش خوردم  عسل و خرما و زنجفيل و اينا خوردم ولي روز تخمك گذاريم را ...

تخمک تا ۲۴ ساعت زندس اصلا کاری به تخمک گذاریت نداشته باش منم قبلا خیلی حساس میشدم روش ولی این ماه گفتم تا پریود شم اقدام کنیم😁 یعنی اگه روزی دوبارم همسرم میخواست نمیگفتم نه حوصله ندارم... 😁😁 صبحا صبحونه از این معجون خرما و زنجبیل ها بخور که کنجدم داره ایشالا به زودی باردار میشی گلم😘

تخمک تا ۲۴ ساعت زندس اصلا کاری به تخمک گذاریت نداشته باش منم قبلا خیلی حساس میشدم روش ولی این ماه گف ...

همسرم همكاري نميكني كلا ماهي ٢،٣ بار بيشتر رابطه نداريم 

اونم با فاصله هاي يه هفته ١٠ روزه😐 برا همين نميتونم توجه نكنم🤦🏼‍♀️

ولی ربطی به سیکل نداره چون کیت تخمگ گذاری دوروز بعد پریوده برای دخترم هم اینجوری بودم که باردار شدم

اخه ميگن ١٤ روز بعد از تخنك گذاري پري مياد

اون ماه فقط يبار اقدام داشتين؟

منم تو نت خوندم که 14 روز پریود شروع تخمک گذاری ولی اگه از داروخونه کیت تهیه کنید خیلی بهتره مال منو که دقیق نشون میده بعد اتمام تخمک گذاریم یه دونه کردم دیدم که کمرنگ و نوشته که این یعنی تخم گذاریت تموم شده