2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برای بارداری دوم اقدام کردم شاید باورتون.نشه ولی من با وجود کیستم تخمک گذاری هام دوروز بعد پریوده دخترمم اینجور باردباردارشدم الان بهمن 7 پریود شدم 11 تموم کردم دوروز بعد کیت زدم دیدم تخمک گذاریمه اقدام کردم الان که 26 چهارروزه که کمر درد و درد پریود دارم نوک سینه هام درد میکنه زیر شکمم تیر میکشه ولی امروز 11روز مانده به پریودم آز دادم منفی بود حالا دکتر گفت یه هفته بعد پریود برو کسی مثه من بوده که حامله بشه؟؟

منم برای بارداری دوم اقدام کردم شاید باورتون.نشه ولی من با وجود کیستم تخمک گذاری هام دوروز بعد پریود ...

زودآزمایش دادی بایدصبرکنی عقب افتادبعدبری آزمایش

امکانش هست یه دوره پریود نشیم اما تخمک گذاری اتفاق بیفته؟ من آخرین بار ۳۰ آذر پری شدم دی رو کلا پری نشدم. الان یک هفته ای میشه سینه هام درد وحشتناک داره بخصوص نوکش.ترشحاتمم زیاده دلمم مثل پریودی درد داره اما خبری از پریودی نیست. بی بی چک زدم منفی بود