2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خيلي از خانوما بودن و ممكنه لقاح دير انجام شده باشه واسه همين بي بي ديرتر نشون بده

من هرچی بی بی چک میزنم منفی چندروزهم هست پریودم عقب افتاده سینه هام ورحمم دردمیکنه.خیلی نگرانم.

خیلی مهمه بیاید.

من بودم تست کردم منفی بود بعدشم چون میخواستم برم دندونپزشک دوباره تست کردم دیدم منفیه رفتم دندونمو پر کردم حتی دندونپزشک گفت باردار که نیستین میخوام بیحس بزنم گفتم نه بعد یک هفته دیدم کمرم بدجور درد میکنه انگار میخوام پریود بشم خودشم کیست داشتم و دارم پلی کیستیک شوهرمم تحرک اسپرماش ضعیف بود الان دخترم 4 سالشه

من هرچی بی بی چک میزنم منفی چندروزهم هست پریودم عقب افتاده سینه هام ورحمم دردمیکنه.خیلی نگرانم.

من هم ب ب چ منفي ديدم هم از ولي حامله بوده طرف

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

عزیزم من که به بی بی چک اعتقاد ندارم بارداری خارج رحم داشتم ولی بی بی چک میزدم معلوم نمیداد . شما یه کاری کن اول آزمایش بده اگه اوکی بود حتما یه سونو برو خدای نکرده خارج رحمی نباشه واسه محکم کاری یه سونو بعد از مثبت بودن آزمایشت برو حتما

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁