2777
2789
جراحی درد داره راه رفتن به مشکل نمیخوره؟ من این هفته جایی باید برم مجبورم راه برم.

نه عزیزم من جراحی کردم دردش اگه حرکت خاصی باهاش انجام ندی یک روز بیشتر نیست مسکن میخوری

کف پا هست؟ توی راه رفتن که اره اذیت میشی عفونت می‌کنه باید حداقل سه روز باند داشته باشه و اب بهش نخوره

کارت و انجام بده بعد جراحی کن، جراحی خیلی بی دردسر و امکان گسترشش رو کاهش میده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مشکل اینجاست میرم سرکار مجبورم تایم طولانی حوراب بپوشم. ولی انجام میدم این کارو جواب داد دعات میکنم.

حواست باشه گسترش پیدا نکنه 

من دستم از نوشتن زیاد اینطور شد 

گسترش پیدا بکنه افتضاحه خودن اذیت میشی

میشه بهم بگی. محلول زدم چسب زدم فایده نداره. دکترم فعلا نمیتونم برم.

آیه ۲۱ سوره حشر همون که اولش لو انزلنا 

و آیه ۱۳۰ شعرا همون که واذا بطشتم ...

هر کدوم رو هفت بار میخونی 

بعدش فوت می‌کنی به آب نمک 

دقت کن نمک حتما نمک سنگ باشه 

اگه با اعتقاد کامل انجام بدی ۱۰۰ درصد معجزه رو میبینی 

حتما بعدش که زدی به میخچه چند بار 

بعدش آب نمک رو بریز پای ریشه درخت 

ریشه میخچه رو قطع می‌کنه 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

باید برم پیش چه دکتری؟

متخصص جراح عمومی

درمان خانگی میتونم بگم ولی تاثیر خاصی نداشتن روب بیماران

۱۵ مین پاهات و بذار توی اب و صابون با دمای متعادل بعد با سنگ پا سعی کن زبری رو از بین ببری

سرمه سیب که اشاره کردن عالیه یا حتی سیر 

ولی کوتاه ترین راه بدون زجر و درد جراحی هست

آیه ۲۱ سوره حشر همون که اولش لو انزلنا و آیه ۱۳۰ شعرا همون که واذا بطشتم ...هر کدوم رو هفت بار میخون ...

اینم انجام میدم مرسی. چند وقت پیش رفتم کربلا از روز اول به طرز عجیبی میخچه ی پام دردش از بین رفت من گفتم این دیگه خوب شده کلا یادم رفت تا برگشتم خونه از فرداش دوباره دردش شروع شد. امیدوارم اینم معحزه بکنه.

.

متخصص جراح عمومیدرمان خانگی میتونم بگم ولی تاثیر خاصی نداشتن روب بیماران۱۵ مین پاهات و بذار توی اب و ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم نشد آخر هفته جراحی میکنم. ممنون

.

ممنون عزیزم امتحان میکنم نشد آخر هفته جراحی میکنم. ممنون

خواهش میکنم

نگران دردش هم نباش یک هزارم درد الان وقتی راه میری نیست

ولی دو سه روز باید استراحت کنی تا عفونت نکنه پس اخر هفته گزینه خوبی هست