2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادربزرگم یه راهی بهمون یاد داده بود 

یه دعاییه میخونی به آب و سنگ نمکی که داخل آب حل شده 

میریزی روی میخچه 

بعدش حتما بقیه آب رو باید بریزی پای درخت 

چند روز بعد تموم میشه 

هرکس با این روش درمان کرده معجزه شده 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

مادربزرگم یه راهی بهمون یاد داده بود یه دعاییه میخونی به آب و سنگ نمکی که داخل آب حل شده میریزی روی ...

میشه بهم بگی. محلول زدم چسب زدم فایده نداره. دکترم فعلا نمیتونم برم.

سرکه سیب طبیعی حتما طبیعی باشه من  سرکه دست‌ساز زدم فقط یکبار بعد چند وقت دیدم کاملا خوب شده بعد چند وقت دوباره یکی دیگه روی پام زد سرکه سیب شرکتی گرفتم هرچی زدم خوب نشد 

خدا چقدر قشنگ میگه: اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُبهتر از اونی که میخوای بهت میدم...💎 
بلههههاول یکم پارو مثلا چند دیقه ای میزارین توی سرکه بعدم یه مقداری اب و جوش شیرین هر روزمنم نه جراح ...

یعنی یک تشت سرکه ی خالص پامو بذارم توش بمونه چند دقیقه بعد تو یک تشت دیگه آب و جوش شیرین بریزم بذارم چند دقیقه بمونه؟ چندبار بکنم؟

ببین راه های زیادی هست ولی امکان گسترش و اذیت شدن تورو بالا میبرهبرو جراحی کن چهارتا بخیه بیشتر نمیخ ...

جراحی درد داره راه رفتن به مشکل نمیخوره؟ من این هفته جایی باید برم مجبورم راه برم.

یعنی یک تشت سرکه ی خالص پامو بذارم توش بمونه چند دقیقه بعد تو یک تشت دیگه آب و جوش شیرین بریزم بذارم ...

حالا یه تشت لازم نیست یه ظرف کوچیک حدودا که فقط پا توش بره

ولی اره

سرکه سیب باشه بهتره

اره اره

یه بار تکرار کن

ولی هر روز

زیادم نزار حالا طولانی مدت بمونه کلا اینا رو هم در حد ۶ ، ۷ دیقه طول بکشه بسه