2777
2789
عنوان

خانوما از چه سنی به بعد خوشگلتر شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 126 پست
بعد بلوغ جوشای زیر پوستیم رفتالانم که هم تپل تر شدم هم دست به میکاپم خوب شده، کلا هر چی جلو تر میرم ...

چجوری چاق شدی عزیزم؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ۱۷ به بعد چهرم افتاده شد و خانومانه تر و بیشتر شبیه مامانم شدم😍😂

الهی😂

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

هنوز منتظر اون سنم😂

😂😂😂

از ۱۶ به بعد خیلی تغییر کردماز تعداد پیشنهادایی که داشتم اینو فهمیدم وگرنه کسی بهم نگفت خوشگل شدم😂

😂😂😂

باشگاه رفتمتغذیه ام رو تغییر دادم

چجوری به خودت میرسی عزیزم؟

اع اینکه باید اسمشو میزاشتن شهر لر😂😐😂

م شهر کرد هستیم شهر لرهای بختیاری هست و یدونه کرد نداره چون در زمان قدیم اکثرا شهر ما چوپان بودن و ادمای کشاورز و ساده ای بودن و ما به چوپان میگیم کرد اسم شهرمونو گذاشتیم شهرکرد

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

از ۱۸ سالگی چون به خودم رسیدم به پوستم فقط وگرنه عمل اینا اصلا نداشتم چهرم داره جا افتاده تر نیشه هی

چجوری به خودت میرسی؟

چجوری به خودت میرسی عزیزم؟

من رفتم سراغ طب سنتی بهم گفتن طبع بدنت سرد و خشکه باید رطوبت بدنت رو ببری بالا

دیگه فست و فود، محصولات کارخونه ای ، غذای خشک و سردیجات رو حذف کردم، بیشتر اش، خورشت، سوپ و غذاهای بخار پز میخوردم، هم بدن و پوستم پاکسازی شد هم وزن اضافه کردم

چجوری به خودت میرسی؟

به چوستم میرسم مثلا آب رسان مرتب 

صورتمو اصلاح میکنم قشنگ ،ابروهامو دخترونه میکنم 

روتین پوستیمو رعایت مبکنم شامل سرم و تونر و آبرسان 

البته کلااا پوست خیلی خوبی دارم ولی سبزه روشنم

انا خوبه بدون لک و جوشه و یکدسته 

و اینوه با ورزش صورت زاویه فک زدم خییلی خوشگله

آرایش نمیکنم خیلی 

در حد  رژ و ضد آفتاب