2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما یاد اواخر نسل پنجاه بیوفت

خیلی افراطی شدن یهو

دقیقا همون شکلی هستن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

فقر فرهنگی دارن و انسان های هیزی آن تجربه ثابت کرده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یعنی هر لباسی با هر رنگی نمیتونی بپوشی

با هرکسی حتی برادر یا پدر خودش نمیتونی حتی سلام و احوالپرسی کنی

یعنی خونه خواهر ممکنه اجازه نده بری 

بچتو نمیتونی فلان کلاس ثبت نام کنی چون یه شاگرد دیگه اونجاست که این زبون نفهم از خانواده اش خوشش نمیاد! 

و..... خلاصه زندگی با این آدما یعنی اسارت و بردگی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
تخمی 🫶🫶

حقققق 

یجوری گل و برگ گذاشته انگار اینا فرشتن و دنبال یکی از اینا میگرده 🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

شکاکن بد دلن شما نمیتونی حتی با برادر خودت دست بدی یا بگی بخندی به شدت کنترل گرن دائم باید پوشیده باشی حتی جلو محارمت بیرون اجازه نداری بری برا هیچ کاری خودش میبره خودشم میاره،به هیچ عنوان ظرفیت شنیدن نظر مخالف نظر خودشو نداره اینا چیزایی بود که من خودم از نزدیک درباره ی یکی از دوستام دیدم و در آخر گند شوهرش در اومد که از اون آدم های لجن روزگاره 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜