2777
2789
عنوان

لعنت به پدر و مادرشوهر داشتن

518 بازدید | 28 پست

ریدن به زندگی آدم 

کارشون فقط همینه

رفتن برای خونم کابینت انتخاب کردن

با طرحش 

یعنی گندترین

افتضاح ترین 😭😭😭

خسته شدم

نامزدم 

یکی نگفتن عروسک انتخاب کنه

خونه برای پدرهمسرتونه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا انلاینی جواب نمیدی؟؟😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

جاری رو هم اضافه کن اسی من دیروز با همسرم صحبت میکردم جاریم افتاد وسط و هی نظر میداد همسرم محلش نمیدهدفقط حرف خودم ولی اون مثلاً می‌خاست بگه من خو ب وبادرکم منم عصبانی شدم گفتم تو چته چکار داری من با همسرم صحبت می کنم میفتی جلو مگ باتو صحبت میکنم دیگ هیچی نگفت وخندید اما یاد گرفت دخالت نکنه رو اگر میدادم میشد مادرشوهر واسم احمق 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

لابد خونه خودشون هست اگر نه که مقصر همسرته شما رو ندید گرفته !

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اول زندگی همینه ،خر تو خره ، دوره نامزدی و عقد و سال اول ازدواج رو اصلا حساب نکن واسه زندگی مشترک ، یه سالی که بگذره بعد قدرت دست خودت میاد و میتونی به شوهرت بگی عوض کنه کابینت ها رو ، فعلا سخت نگیر