2821
2789
عنوان

قدم کوتاهه 😔

359 بازدید | 25 پست

157 سانتم بنظرتون خوبه؟ 18 سالمه و 11.5 سالم بود که پریود شدم.. اون موقع 150 و اینا بودم 

بنظرتون طبیعیه تا این قد رشد کردم؟ 

ناراحتم چرا بیشتر رشد نکردم.. 

حالا اینم بگم که پارسال قد گرفتم 159 شدم نمیدونم چرا 2 سانت از قدم کم شده 😂 گودی کمر هم چند ساله که دارم.. 

خدایا بسه

اضافه وزن قدو میسوزونه 

کم کن وزنتو اگه زیاده

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گودی کمرتو درمان کن چند سانت بلند تر میشه 

برو باشگاه به مربیت بگو حرکات اصلاحی واست مینویسه

بعدم ۱۶۰ خوبه،سعی کن کفش های با لژ سه سانتو بخری😉

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

طبیعی‌ه. قد هر کسی به عوامل مختلفی بستگی داره، بعضی‌ها دیرتر رشد می‌کنن یا رشدشون متوقف میشه. در مورد کم شدن قد هم ممکنه به وضعیت گودی کمر یا تغییرات دیگه مربوط باشه. نگران نباش، به هر حال بیشتر از این رشد نمی‌کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خوبه برا دختر 

سعی کن فقط چاق نشی زیاد

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

۱۵۷ک خیلی ناز و گوگولیه، مخصوصن وزنت هم ۵۷_۶۰ باشه ، دیگه عالی😍

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یعنی این کاهش قدم بخاطر چاقیه؟

اره خیلیارو دیدم بخاطر چاقی قد سوزوندن عملا 4 حتی 5 سانت کمتر شده بودن !

شوهرعمم تو کارت پایان خدمتش 174 بود بعد اندازه گرفتیم شده بود 169 ! 

خودش جا خورده بود ماهم همینطور 😐

چااااق  اونجوری نیس ولی اضافه وزن داره زیر 100 کیلو نیس بنظرم…

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

توی ایران میانگین 160هستش

157هم با 160 فرقی نداره، اصلا دیده نمیشه! وزن و سایزتو درست کن عالی میشی

فامیلای ما همه 150،155 اینان بعد من 170ام انقدر به نظرشون بلند میومد 😂

برای همین توی جوی که قرار میگیری مهمه وگرنه یکی 190قدشه دور و بریاش 2مترن بعد احساس کوتاهی میکنه

درود👋همون شیرین معروفم، شیرین زن آقامون خسرو، از دیار ارمنستانم و از خون ایران! یه روز یه ورپریده ای به اسم شاپور اومد و نقاشی منو کشید بعد از وجنات یکی از دوستاش به اسم خسرو برام تعریف کرد و من قند تودلم آب شد! چند وقت بعد اومد و به من گفت نقاشی منو به خسرو نشون داده و اونم دل به من باخته؛ الانم برام این انگشتر و نامه رو فرستاده و از من دعوت کرده تا به قصرش برم!. منم راه افتادم به سوی تیسفون(پایتخت ایران ساسانی) تا ببینم کیه این شاهزاده خوش سر و سیما که همه ازش تعریف میکنن. در همین حین خسرو عجول هم دلش طاقت نیاورده بود و راه افتاده بود سمت ارمنستان تا منو ببینه.من رفتم تیسفون ولی گفتن شاهزاده رفته ارمنستان پی شیرین نامی. اونم رفته بود ارمنستان به کاخ عمه من و فهمیده بود من اومدم تیسفون و زده به کاهدون!. عمه من "مهر بانو "ملکه و والی ارمنستان بود، برام خبر فرستاد تا خودمو برسونم چون شاهزاده خسرو قراره اونجا مدتی بمونه، منم دوباره راه افتادم تا بلکه زودتر ببینم این دلداده ی والازاده رو.(بقیه داستان داخل تاپیکم هست😉) 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز