2777
2789
عنوان

قدم کوتاهه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 25 پست
اره خیلیارو دیدم بخاطر چاقی قد سوزوندن عملا 4 حتی 5 سانت کمتر شده بودن !شوهرعمم تو کارت پایان خدمتش ...

یعنی اگه لاغر کنم و گودی کمرم درمان بشه قدم برمیگرده؟ :) 

خدایا بسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اگه لاغر کنم و گودی کمرم درمان بشه قدم برمیگرده؟ :)

چندسالته اگه تو سن رشدی هنوز هرروز زینک بخور تاثیر داره 

و یه سری حرکات نرمشی ک قدو بلند میکنه 

خود ب خود باید میدونم برگرده مگه تو فنری؟!

با اینام احتمالش هس

خودم 15 سالگی با زینک دو سانت بلند شدم

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

چندسالته اگه تو سن رشدی هنوز هرروز زینک بخور تاثیر داره و یه سری حرکات نرمشی ک قدو بلند میکنه خود ب ...

18 سالمه تا همین یکی دو سال پیش قدم 159 بود 2 سانت کم شدم اعصابم خیلی خورده چونکه حتی تو مطب دکتر هم وقتی که 14 سالم بود قد گرفتم 159 بودم.. موندم چرا قدم کوتاه شده.. یعنی گودی کمرم بیشتر شده یا چاق تر شدم حالا نمیدونم والا استخون که آب نمیشه پس تا همون 159 میتونم برگردم اخه از همون اول رشد کردم حالا اگرم بگم خطا بوده میتونم بگم 158 تا چونکه یبار دیگه هم 158 شد ولی این یکی 157 چندبار گرفتم همین شده 

خدایا بسه

چندسالته اگه تو سن رشدی هنوز هرروز زینک بخور تاثیر داره و یه سری حرکات نرمشی ک قدو بلند میکنه خود ب ...

اخه قد مگه خورده میشه؟ 🥲 بعد نفهمیدم گفتین برمیگرده یا نه؟ 

خدایا بسه

واییی بانو هن 😅💗ممنون از نظرت خوشحالم کردی 😂✨

قربونتدعزیزم،واقعیتو گفتم😍🌸

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

اخه قد مگه خورده میشه؟ 🥲 بعد نفهمیدم گفتین برمیگرده یا نه؟

عزیزم منم تجربه شخصی ندارم تو این مورد 

ولی اطرافیانو دیدم 

هم عمم هم شوهر عمم هم همسر خودم ک یکی دو سانت همسرم کمتر شده بود خودش میگف 173 بوده و الان شده 171 !چرا انقد استرس میدی ب خودت این خیلی بده برات خودتو اذیت نکن😢

قد یه چیز ژنتیکیه 

حالا یکی دو سانتم بالا پایین چ فرقی داره

چند کیلو هستی عزیزم 

وزنتو نرمال کن مثلا قدت 157 وزنت باید حدااحل 57 کیلو باشه 

طبق شاخصه BMI نمیگما چون اونجوری خیلی وزنت باید کمتر هم باشه

ولی چندجا شنیدم ک از دورقم اخر قدتون وزن نباید بیشتر بشه 

مثلا من خودم الان 171 هستم ولی وزنم 80 شایدم یکم بیشتر 

باید کم کنم 9 کیلو وگرنه منم قدم میسوزه ب مرور زمان 

استخوان و مفاصل اسیب میبینه و درکل هزارتا بیماری داره اضافه وزن برا همینم میگن لاغر کنید ورزش کنید …

تا میتونی زینک بخور شما و ورزش و نرمش های مخصوص افزایش قد انجام بده تو گوگل بزنی میاد برات

ایشالا تاثیر میزاره 

کلسیم دی هم بخر هرروز بعد ناهار بخور برا استخونات خوبه 

تا قبل 20 سالگی حسابی ب خودت برس سیسی🌷

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...