2777
2789
چجوری؟؟؟میشه رازشو ب منم بگی با یکی رلم قضدمون ازدواج اون میانه من کرجدانشجو افسری تهرانه.بهش میگم ه ...

همون اول شب خواستگاری بابای دختره گفت من تنها شرطم اینه که دخترم همینجا شهر خودمون باشه ، اونم قبول کرد...اگه قبول نمیکرد مطمئننا خانوادش رضایت نمیدادن.

البته مذهبشونم فرق داشت که پسره شیعه شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پدرم و همسرم و...خیلیای دیگه تو فامیل...البته ما ۵ سال شهر من بودیم این اواخر اومدیم شهر شوهرم و ...

چجوری؟؟؟میشه رازشو ب منم بگی با یکی رلم قضدمون ازدواج اون میانه من کرج

دانشجو افسری تهرانه.بهش میگم همین تهران بمون منم میام تهران قبول نمیکنه اونقدر التماس کردم اونقدر دنبال راحل گشتم

حتی برگشتم گفتم ما بین میانه و کرج باشیم مثلا زنجان یا ابهر 

خیلی دوسش دارم 

خشبحالت من آرزومه 

بخاطر این قضیه امروز زنگ زد گفت تصمیمتو بگیر منم گفتم نمیتونم حتی پشت تلفن گریه کردم

ولی رفت و تمومش کرد 

دارم خفه میشم 

برادرم از اهواز رفت ساری شهرزنش،از سال ۸۹

دانشجو افسری تهرانه.بهش میگم همین تهران بمون منم میام تهران قبول نمیکنه اونقدر التماس کردم اونقدر دنبال راحل گشتم

خیلی دوسش دارم 

خانواده ی دختر معمولا جذبه دارند و میگن ما اجازه نمیدیم دخترمون از ما دور بشهو پسر بیشتر مجذوب اونا ...

هعی من خیلی بدبختم خیلی خیلی 

امروز زنگ زد گفت تصمیم گرفتی؟

من پشت تلفن گریه کردم 

ولی اون رف گف بهتره جدا شیم نامرد من برات گریه کردم خودتم شنیدی 

کاش شهر بودفامیلیشم گذاشت فامیلی زنش

خیلی دوسش دارم