2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سوهر دیدم‌ اومده خونه خاتواده دختر زندگی میکنه .دوماد سرخونه شده بخاطر اینکه پدر زن مادر زنش نمیت ...

چجوری؟؟؟میشه رازشو ب منم بگی با یکی رلم قضدمون ازدواج اون میانه من کرج

دانشجو افسری تهرانه.بهش میگم همین تهران بمون منم میام تهران قبول نمیکنه اونقدر التماس کردم اونقدر دنبال راحل گشتم

حتی برگشتم گفتم ما بین میانه و کرج باشیم مثلا زنجان یا ابهر 

خیلی دوسش دارم 

بله برادر دوستم از ساری رفت شهر کرد چون شهر زنش اونجا بود

دانشجو افسری تهرانه.بهش میگم همین تهران بمون منم میام تهران قبول نمیکنه اونقدر التماس کردم اونقدر دنبال راحل گشتم

خیلی دوسش دارم 

همسرمن من تهرانم اونم دانشگاهش تهران بوددیگه برنگشت شهرشون

خیلی دوسش دارم 

پسر عمه ام از تهران رفت روستای زنش همونجا ساکن شده

خیلی دوسش دارم 

چجوری؟؟؟میشه رازشو ب منم بگی با یکی رلم قضدمون ازدواج اون میانه من کرجدانشجو افسری تهرانه.بهش میگم ه ...

اولش قرار بود بریم شهر اونا 

بعدش انقد مادرش موش اذیتم کرد شوهرم گفت همون تهران بمونیم اینا لیاقت ندارن

کار خاصی نکردم من

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چجوری؟؟؟میشه رازشو ب منم بگی با یکی رلم قضدمون ازدواج اون میانه من کرجدانشجو افسری تهرانه.بهش میگم ه ...

۴ سال نامزد بودن پسره نمیومد .دیگه داشت بهم میخورد .خانواده پسره ولش نمیکردن. دیگه دوسش داشت اومد دیگه .الانم یه واحدن یه اتاق اون‌گوشه دارن و دختره تو خونه پدرش بچه دارم شد و داره بزرگ میکنه 

بله داماد خالم کلا اومد اینجا

خیلی دوسش دارم 

۴ سال نامزد بودن پسره نمیومد .دیگه داشت بهم میخورد .خانواده پسره ولش نمیکردن. دیگه دوسش داشت اومد دی ...

وای خشبحالش توروخدا شانسو نگا وایی دختره چسبیده ب مامانششش

من چقدر بدبختم حتی میگم بریم تهران خونوادم کرجن

خانواده ی دختر معمولا جذبه دارند و میگن ما اجازه نمیدیم دخترمون از ما دور بشه

و پسر بیشتر مجذوب اونا میشه تا خانواده ی خودش

اعتماد به نفس بالای دختر و اینکه خودش را تشنه ی ازدواج با اون مرد نشون نده 

آره پدرم و همسرم و...خیلیای دیگه تو فامیل...البته ما ۵ سال شهر من بودیم این اواخر اومدیم شهر شوهرم و قبل ازدواجمون هم خود همسرم شهر ما زندگی می کرد...یه چیزی ما میگیم اونم اینه که به یه مرد میگن فلانی اهل کجایی میگه حالا ازدواج نکردم منظور اینه که مردا بیش تر شهری میرن که اصالت زنشون اون جاست من الان بگم برگردیم شوهرم زودتر از من رفته براش مهم نیست شهر خودش باشه یا شهر من.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا