2777
2789
عنوان

خوارشوهرم باردارهههه

522 بازدید | 41 پست

خارشوهرم یه بچه ۵ ساله داره و الان دوباره باردار شده حالا مادرشوهرم زنگ زده به من که دخترم حاملس و کلی ذوق و این چیزا… بعدشم زنگ زده شوهرم که داری باز دایی میشی و شیرینی بده و از این حرفا.. 

من و شوهرم نزدیک ده ماهه عروسی کردیم و مادرشوهرم هروقت مارو میبینه میگه بچه نیارید و زوده خودم و شوهرمم عاشق بچه ایم ولی میگیم زوده 

حالا از چند روز پیش که فهمیدم خواهرشوهرم بارداره یه حال بدی دارم نمیدونم چرا با اینکه خیلی خوشحالم و ذوق بچه رو دارم ولی میگم نکنه من بچه دار نشم اخه تخمدان پلی کیستیکم دارم و پریودای نامنظم… تا حالا برای بچه اقدام نکردم خودم ۲۸ سالمه شوهرم ۳۲ 

چند روزه حالم خیلی بده نمیدونم طبیعیه یان

به نظرم از الان اقدام کنید که اگر مشکلی هست زودتر برطرف بشه و اگر طول کشید دیر نشه

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

عزیزم زیر نظر پزشک زنان باش تا بدنت آماده باشه 

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن سرتو با یه کاری گرم کنی و کنارش درمان کنی و چند ماه دیگه هم اقدام کنی . استرس برای مواردی مثل شما اوضاع رو بدتر میکنه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

هرچی بیشتر لفت بدی احتمال دیر باردار شدنت بیشتر میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

به نظرم از الان اقدام کنید که اگر مشکلی هست زودتر برطرف بشه و اگر طول کشید دیر نشه

خودم از همین میترسم ولی میگم نکنه اقدام کنم و سریع بشه😭 حس میکنم اماده مادر شدن نیستم

الکی زندگی برای خودت زهر نکن 

خواستی هم بچه بیاری کاری به حرف مادرشوهرت نداشته باش اقدام کن هر وقت باردار شدی و خواستی خبرش بدی بگو  قرار نبود بچه دار بشیم از دستمون در رفت! 😁

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

از الان کم کم شروع کن دکتر برو، رژیم غذایی تو اصلاح کن ورزش کن تا تنبلی کنترل. بشه

آزمایش هم بده اگه مشکلی بود رفعش کنی

ایشالا نهایت سال دگ اقدام کن

من همسن شمام، بنظرم زیر ۳۰ بچه بیاری خیلی بهتره

تازه دارم درمان میکنم تا خدا چی بخاد

امید وارم بهترین ها واست رقم بخوره

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

خودم از همین میترسم ولی میگم نکنه اقدام کنم و سریع بشه😭 حس میکنم اماده مادر شدن نیستم

شدنش خیلی بهتر از دیر شدنه😅

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍