نظرتون؟؟؟فکر میکنه مثلا ببخشید شوهرش باد معده در میده ما باید وظیفه داریم زنگ بزنیم حالشو بپرسیم ما شهرامون به هم دوره هر کی مشغول کار و زندگیه خودش امروز به منو خواهرم تو گروه میگه مادرشوهرم فشارش رفته بالا شوهرم برده دکتر بهش زنگ بزنین حالشو بپرسین خب حالا اگه چیز مهمی بود میگفتیم اره واجبه مثلا زنگ بزنیم چی بگیم اصلا به ما چه مثلا اون اوایل شوعرش یه پراید خرید به ما گفت زنگ بزنین تبریک بگین 😐مام بعد اون خونه خریدیم ماشین خریدیم والا اون زنگ نزد اصلا توقع هم نداشتیم اخه خیلی مسخره اس فقط من خوشم نمیاد ازین کارا یا واقعا جالب نیس؟؟؟ بخدا من خودم چندین بار در حالت مرگ رفتم اورژانس صلا به کسی هم نگفتم که نگران نشن خواهرمم فهمید ولی شوهرش حال منو نپرسید بخدا کاری کرده با ما حتی تولداشم زنگ میزنیم تبریک میگیم حالا تولد خوبه
درسته ۷ سال از من کوچیکتره واسه من تعیین تکلیف میکنه اخه بالا پایین شدن فشار مادرشوهرش به منو شوهرم چه؟ مام کلی اتفاق برامون میفته والا توقع نداریم طایفمون به صف شن زنگ بزنن
از بس احمق و بدبختم ببین چه رویی تو من دیده واسه من تعیین تکلیف میکنه من از عالمی بریدم حالا این لنگ اینه من زنگ بزنم مادرشوعرشو بپرسم بخدا خودم دنیایی مشغله فکری دارم