2777
2789
عنوان

خرگوشممم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 40 پست
چقدر بی مسئولیت😑😑😑😑😑شما باید قبل اوردن خرگوش براش جایگاه درست میکردید که ازاد نباشه توی خونه

دقیقا

حالم بد شد😭😭😭

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

😭😭😭😭😭😭بخدا اینقدر گریه کردم و بالا اوردم از استرس😖الانم دستام میلرزه دوباره گریم شدید شدهمسرم ...

منم وقتی خرگوشم مرد انقد گریه کردم تا خوابم برد بعدشم دیگه هیچ وقت نتونستم خیوان خونگی بگیرم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جوجه منم امشب مرد😭😭😭😭😭

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم وقتی خرگوشم مرد انقد گریه کردم تا خوابم برد بعدشم دیگه هیچ وقت نتونستم خیوان خونگی بگیرم

😭😭😭

ای خدا 

طفلکی  با اینکه بهش عادت نداشتم ولی گناه داری الهی بمیرم براش😭😭😭😭

شوهرمم خیلی دعوام کرد که فدا سرت یه خرگوشه ولی من نمیتونم اونم جون داشت زنده بود

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

عب نداره عزیزم تقصیر کسی نیس پیش اومده

حق داری بترسی 

من بچه بودم جوجه رنگی م انقد دوسم داشت اومده بود کنارم منم خاب زده بودم لهش کرده بودم متوجه نشده بودم 

هنوزم مثل یه خاطره بد و تروما مونده داخل ذهنم یادم میاد ناراخت میشم

لطفا برای دل خودتون حیوانات از طبیعت نیارین تو خونه ها.

من بخدا واس خودم اینکارو نکردم😭😭😭

بابام خرید 

و گر نه من کلا با بزرگ کردن هر چیزی مخالفم چون بلاخره یر یه اتفاق اگ کاری بشن من از غصه 10 کیلو اب میشم اینقدر گریه میکنم

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

آخی عزیزم 🥺🥺چرا بزاش یه جا درست نکردی یا نداشتی تو قفسش تا کسی لهش نکنه ؟

براش به جا درست کردیم یه جعبه ی بزرگ ولی هی میپرید بیرون با بچه ها بازی کنه 

وقتی یادم میاد دلم ریش ریش میشه 

😭😭😭

جوجه منم امشب مرد😭😭😭😭😭

😭😭😭😭