2777
2789
عنوان

پنهان کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 23 پست
مرگ یبار شیون یبار ینی چی دقیقا من باید چکار کنم لطفا راه حل بدید

عزیزم بستگی به اخلاق و رفتار شوهرت داره،من خودم باشم بهش گیر سه پیچ میدم که لپ تابو باز کن ببینم چی نوشتین، و خونه رو براش جهنم میکنم و بهش تاکید میکنم باید کاملا با اون خانم قطع رابطه کنه جلو روی من، و بهش میگم که تا الان بخاطر حرمت زندگیمون بهت چیزی نگفتم اما تو داری منو کوچیک میکنی، و بهش یه روز فرصت میدم اگه به حرفام اهمیتی نداد ترکش میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بستگی به اخلاق و رفتار شوهرت داره،من خودم باشم بهش گیر سه پیچ میدم که لپ تابو باز کن ببینم چی ...

فکر نکنم این مورد روی همسر ایشون جواب بده

خونه رو جهنم کردن مال مردیه که به یه استانداردی اعتقاد داشته باشه. 

نه اتفاقا سری قبل هم که سیم کارت گرفته بود براش کلی بحث کردیم و بهش گفتم وقتی پای یه خانوم دیگ وسطه ...

بعضی مردا خودشونو به بی منطقی میزنن که کم بیاری، اگه اون حرف بی منطق زد توام بزن دیوونش کن بذار ببینه چه مزه ای داره... یه نصیحتم به زنای مظلوم دارم که شوهرای دریده و پرسروصدا دارن و اون اینه که همیشه از دعوا نترسید اینجور مردا این اخلاق شمارو مایه سواستفاده قرار میدن، شده کتک بخورین ولی از خواسته های بجاتون کوتاه نیاین

هرطور شده رمز لپ تاپشو پیدا کن،مردی که با خانمی اینقدر راحته و با زنش روراست نیست فقط باید مچشون رو گرفت

شمام خیلی راحتش گذاشتی

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه