2777
2789
عنوان

پنهان کاری

2349 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من جدیدا متوجه چیزی شدم و اون اینکه همسرم همواره در حال مخفی کردن چیز های هرچند کوچیکه...از مثال های این موارد کوچیک میگذرم چون واقعا مسخره هستن.اما یه مشکل اساسی پیش اومده که به هیچ عنوان نمیخام از کنارش گذر کنم.همسر من یه خانومی اشناش هست که خیلی وقته هم دیگه رو میشناسن و به هم خیلی اعتماد دارن.برای هم حتی چک میکشن و خلاصه خیلی همو قبول دارن و به هم کمک میکنن.این خانوم متاهله،با شوهرش مشکل داره همسرش معتاده و دوتا بچه داره و حداقل شش هفت سال از همسر من بزرگتره.من هم چند بار با این خانوم برخورد داشتم.خیلی ادم راحتیه.چندی پیش به طور اتفاقی متوجه شدم همسرم سیمکارتی تهیه کرده به نام خودش.وقتی از همسرم راجع بش پرسیدم اول انکار کرد اما بعد که مدرک بهش نشون دادم اول مدرک رو نابود کرد و بعد گفت که برای این خانوم گرفته که جدیدا دوباره با شوهرش دعواش شده.من خیلی ناراحت شدم بخاطر اینکه اولا مگه این خانوم نمیتونست از همکار یا خواهربرادرخودش بخاد که براش سیم کارت بگیره تا حداقل اگر شوهرش فهمید برای همسر من شر نشه.دوما اینکه چرا با پنهان کاری؟؟؟خب به من میگفت که میخاد همچین کاری کنه.خلاصه سر این قضیه کلی با همسرم بحثمون شد و اخرش همسر گفت تو زیاد فضولی میکنی تو کار های من و به تو ربط نداره خیلی چیزا.اما به نظرم وقتی پای یه خانوم وسطه اتفاقا خیلی هم به من مربوطه و من باید در جریان باشم.برای اینکه تنش ایجاد نشه تو زندگیمون من راحت گذشتم و گفتم دفه اخری باشه که اینجور مسایل رو پنهان میکنی از من.این داستان تمام شد.چند وقت بعدش بخاطر برخی مسایل مالی همسرم و این خانوم بحثشون شد و چند ماهی اصلا خبری ازش نبود.همسرم هم اون سیم کارت رو سوزوند.چند وقت پیش متوجه شدم همسرم داره قایمکی چیزی تایپ میکنه تو لپ تاپ(شبکه های اجتماعی همسرم در لپ تاپشون نصبه).تا خواستم ببنم صفحه رو بست.و گفت چند تا مساله مالی بود و دلم نمیخاد بدونی چیه.منم خیلی ناراحت شدم اما بازم گذشتم و ادامه ندادم.تا اینکه دوروز پیش اتفاقی دیدم همون خانوم به شبکه اجتماعی همسرم پیام دادن.خواستم باز کنم پیام رو اما دیدم قفل گذاشته برای برنامه هاش.خیلی مودبانه ازش خواستم رمز رو باز کنه و با قاطعیت گفت که هیچ وقت اینکارو نمیکنه.گفتم مگه چیزی داری اینجا که بده و باید از من پنهان بمونه؟گفت اره...من اومدم کنار و وقتی دیدم دوباره داره صدای کیبورد میاد سریع رفتم بالاسرش و نتونست صفحه رو ببنده و من دیدم که داره با اون خانم چت میکنه البته تاریخچه رو پاک کرده بود و فقط اون خانوم تایپ کرده بود عععععع .شوهرمم ریپلای زده بود چی ععععع😂😂😂😂

خلاصه ک من بعد از دیدن اون صحنه تا الان دیگ یک کلمه هم با همسرم حرف نزدم اون هم با من حرف نمیزنه.لطفا فکر بد نکنید راجع بهشون چون میدونم چیز. بدی بینشون نیست و شوهرم بخاطر اینکه من یوقت ناراحت نشم ازم پنهون کرده چون میدونه خیلی حساسم رو این خانم.اما اینطوری منو بیشتر ناراحت کرده.حالا هم میخام یجوری رفتار کنم که همسرم واقعا متوجه بشه خیلی کارش زشته چون الان حس میکنم همسرم یکم دست پیش رو گرفته که اصلا تو چرا فضولی و دخالت میکنی تو کار های من و کنجکاو میشی؟لطفا فقط اگر راه حل دارید جواب بدید و از گفتن حرف هایی مثل طلاق و اینا خودداری کنید.

ببخشبد طولانی شد 

میخاستم از خب خب گفتن جلوگیری بشه

خواهش میکنم اگر راه حل درستی ندارید جواب ندید چون اصلا تو شرایطی نیستم که بخام ب چیزای متفرقه فکر کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خانمه به شوهرت گفت عععع و تو هم الان شکلک خنده گذاشتی و بهش خندیدی یعنی برات مهم نیست از اولشم نباید میذاشتی با هم زیادی راحت باشن و یا اینکه فهمیدی خانمه راحته شوهرتو ازش دور میکردی

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍
وقتی خانمه به شوهرت گفت عععع و تو هم الان شکلک خنده گذاشتی و بهش خندیدی یعنی برات مهم نیست از اولشم ...

از اولش خاستم جلوشو بگیرم اما همسرم گفت این خانوم چهارسال قبل اینک تو باشی کمک من کرده و اون زیر دست و بالم رو گرفته که تونستم مغازه بزنم و اینا...زیر بار نرفت

متاسفانه شما انقدررررررر ساده ای خودتو داری گول میزنی

همسرت هر کاری دلش بخواد میکنه چون میدونه تو زیادی زودباوری

لبتاپشو میبنده . قفل میذاره رو برنامه هاش. با قاطعیت میگه نشون نمیدم. بعد شما میگی چیزی بینشون نیست.

خیلی راحت تر از اونیکه بخوای سرتو کلاه میذارن. 

همسرت حتی اگه هنوز خیانتم بهت نکرده از لحاظ فیزیکی،

ولی داره با این خانم لاس میزنه. تو هم نمیدونی در مورد چی........

ببخشید رک بهت گفتم. ولی بعضی وقتا بهتره واقعیت مثل سیلی بخوره تو صورتمون تا ما رو از خواب غفلت بیدار کنه.

خب حالا بدبین هم که باشم باید چکار کنم؟دنبال راه حلم اگر لطف کنید

رابطه تون طوریه که از اولش پر روش کردی اونقدر که جرات پیدا کرده بهت میگه تو کارم فضولی نکن و لپ تابو جلو روت میبنده، من باشم مرگ یه بار شیون یه بار... به هیچ وجه نباید با خانم دیگه ای بدون نظارت شما رابطه داشته باشه

رابطه تون طوریه که از اولش پر روش کردی اونقدر که جرات پیدا کرده بهت میگه تو کارم فضولی نکن و لپ تابو ...

مرگ یبار شیون یبار ینی چی دقیقا من باید چکار کنم لطفا راه حل بدید

حالا چکار باید بکنم

والا من نمیگذاشتم کار به اینجا برسه. این بی خیالی شما کارو به جایی رسونده قبحش ریخته. الان میگه چطور تا حالا مشکل نداشتی تازکی مشکل پیدا کردی

والا به نظرم شنود بذار تو مغازه اش

والا من نمیگذاشتم کار به اینجا برسه. این بی خیالی شما کارو به جایی رسونده قبحش ریخته. الان میگه چطور ...

نه اتفاقا سری قبل هم که سیم کارت گرفته بود براش کلی بحث کردیم و بهش گفتم وقتی پای یه خانوم دیگ وسطه باید منم در جریان باشم.اما همسرم به حرف هیچ کس گوش نمیده عزیزم.حتی به روی مادرش هم برمیگرده و بسیار بی منطقه.نمیشه باهاش زیاد بحث کرد وگرن خودتو داغون میکنی .نمیدونم تاحالا با ادم بی منطق حرف زدی یا نه...