2789
عنوان

استقلال

256 بازدید | 21 پست

قهرمانی استقلال رو تبریک میگم تبریک به خودمون استقلالیهای بامرام💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

اسلحه ای که یه بار گیر کرده دوباره بذاری کمرت لایق مرگی.....بهشت فریبی برای جهنم کردن زمین است🤨

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دمت گرم عشقی تبرییییک تبرررریک به تو تبریییک به شما تبریک به خودم تبریک به همه

فدایی دارین💙💙💙💙💙💙💣💣💣💣💣💣💣💣

اسلحه ای که یه بار گیر کرده دوباره بذاری کمرت لایق مرگی.....بهشت فریبی برای جهنم کردن زمین است🤨

من پرسپولیسی هم بهتون تبریک میگم، به خاطر مجتبی جباری دوست داشتم استقلال ببره، از امید نورافکن بدم میاد ، گفتم ملوان ببازه

امیدوارم تو آسیا هم موفق باشید، سرمربی خوبی هم انتخاب کنید

من پرسپولیسی هم بهتون تبریک میگم، به خاطر مجتبی جباری دوست داشتم استقلال ببره، از امید نورافکن بدم م ...

مرسی ازت رقیب سنتی مهربان

ببخشید نمیدونستم آقا هستین خیلی ممنون

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

استقلال تیم مردمیه ولی متاسفانه این سالها هواداران به حقشون نرسیدن ولی دیشب خیلی خوشحال شدم

دم رامین رضاییان گرم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

استقلال تیم مردمیه ولی متاسفانه این سالها هواداران به حقشون نرسیدن ولی دیشب خیلی خوشحال شدمدم رامین ...

دمت گرم مرسی ازت