2777
2789
عنوان

ال دی برای کیست و تنبلی تخمدان

81 بازدید | 11 پست

اسپیرونولاکتون مصرف میکنم قبلا کنارش سیپرو هم میخوردم لکه بینی گرفتم قطغش کردم خوام جاش ال دی بخورم کسی برای تنبلی یا کیست استفاده کرده؟ 

ممنون میشم کمکم کنید اگه تجربه دارید😊

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ال دی بخوری به جنون میرسی یکجوری اعصابتوبهم میریزه سردردمیگیری که کسی جرات نمیکنه دوروبرت باشه

ممنمن همینجوریشم کسی جرئت نمیکنه دوروبرم بیاد😂

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

من اولی رفتم دکتر تنبلی و کیست رفتمچون پریودم منظم نبود اول بهم ال دی داد گفت بخورم تا مریود بشم از ...

بهتر شدین؟تونستین راحت باردار بشین؟

اون قرصتون میتونم بدونم چی بود! 

معمولا متفورمین، اوزیل یا اینوزیتول میدن اگه قصد بارداریتونم جدی باشه اینوفولیک ک اسید فولیکم داشته باشه

من بخورم ب جنون میرسم درگیراین مشکل که شدم دکتر گفت راهت فقط رژیم و پیاده روی هرروزست

🤦🏻‍♀️من قندوشکر و حذف کردم هر روزم ی ربع بیست دقیقه ای پیاده روی میکنم معمولا اگ بتونم ولی خب علائمم با حذف داروها برمیگرده باز

عزیزم کیست و تنبلی بخاطر این ایجاد میشه که طبع رحم سرد میشه برای درمانش هم باید یبوست و سردی رحم برطرف بشه و همینطور رعایت در دوران پریودی و منع بعضی از مواد غذایی تا زمان بهبودی

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بهتر شدین؟تونستین راحت باردار بشین؟ اون قرصتون میتونم بدونم چی بود! معمولا متفورمین، اوزیل یا اینوزی ...

والا مجردم اما خاله ام که چندسال پیش باردار شدن هم

همین مشکل من رو داشتن

نمیدونم چه دارویی مصرف کردن اما خب تونستن باردار بشن خداروشکر 

من متفورمین استفاده میکنم 

خاله ام هم استفاده میکردن

کنار متفورمین من هرماه باید دیدروژسترون هم مصرف کنم که حتما پریود بشم

بهتر شدین؟تونستین راحت باردار بشین؟ اون قرصتون میتونم بدونم چی بود! معمولا متفورمین، اوزیل یا اینوزی ...

پزشک زنان به من گفت

برای درمان تنبلی تخمدانم حتما باید وزنم رو ثابت و متعادل نگه دار و چاق نشم

در کنارش قرص های زینک و اهن و ویتامین سی هم حتما مصرف کنم