اینم بگم بعد قضاوت نشم درسته اومدم کربلا ولی نمیشد ناخونام ربمو کنم بعد منم متاسفانه پ..
آقا زیارتم قبول میکنه اقامون مهربون تر از این حرفاست اینا مهم نیستن نه ناخن نه مو مهم دله که خود آقا میدونه چی تو دلمه 🥲 خداروشکرر هرسال من میطلبه میام خدمتش
زیارتت قبول عزیزم ما کی باشیم که قضاوتت کنیم قاضی فقط خداست ❤️
ناخنات هم خیلی خوشگله 💙🦋
در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قشنگه در باره اینکه گفتی مهم دله سوره محمد رو با معنی بخون
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕