2777
2789
عنوان

دختری که

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 26 پست
باید برای ازدواج بررسی کنی شاید بیماری خاصی داره، خوردن قرص ضد اضطراب مسیله خاصی نیست که بخواد به خا ...

تحت درمانه 

بعدشم بعد قرار اول میگه همون پسر رویاهامی ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحت درمانه بعدشم بعد قرار اول میگه همون پسر رویاهامی ....

نمیدونم من باشم بیشتر بررسی میکنم باهاش برو پیش روانپزشکش ببین چه مشکلی داره، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

استرس که بیماری خیلی بزرگی نیست ، شاید واقعا میخواد خودشو درمان کنه 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

گفتین دارو برای درمان استرس اسکیزفزنی که نداره 

کرتیزولش زیاد شده یه استرس ساده هست که با دارو کنترول میشه استرس خودت بچه بودی امتحان میدادی نمیگرفتی ؟ این هم مثل همونه فقط یکم طولانی مدت تر شده با دارو اوکی میشه

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

گفتین دارو برای درمان استرس اسکیزفزنی که نداره کرتیزولش زیاد شده یه استرس ساده هست که با دارو کنترول ...

امتحان فرق میکنه اون استرس با این استرس

تو قرار اول شبش میگه من عاشقت شدم و پسر رویاهای منی 

از دوره کرونا تحت درمانه

استیکر قلب میفرسته مامانش زنگ میزنه قصد ازدواج نداره

خب ثبات روحیم نداره این فک کنم

استرس که بیماری خیلی بزرگی نیست ، شاید واقعا میخواد خودشو درمان کنه

پس چرا قبل قرار سوم واس استیکر قلب میفرسته بعد قرار مامانش زنگ میزنه که دخترم قصد ازدواج نداره؟؟؟؟ 

چند روز دیگه مودی تصمیم میگیره خب

تازشم از کرونا تحت درمانه طبق گفته خودش

امتحان فرق میکنه اون استرس با این استرستو قرار اول شبش میگه من عاشقت شدم و پسر رویاهای منی از دوره ک ...

خب شما اینو توضیح ندادی اولش 

ولی در کل رابطه خراب نکن با حرف آدم های اینجا با یک تراپیست خودش صحبت کن ببین چطور شخصیتی داره مناسبه یا نه 

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

خب شما اینو توضیح ندادی اولش ولی در کل رابطه خراب نکن با حرف آدم های اینجا با یک تراپیست خودش صحبت ک ...

یا خدا زده منم بلاک کرده.....واقعا کسی که بلاکم کنه رو بر نمیتابم😂

پس چرا قبل قرار سوم واس استیکر قلب میفرسته بعد قرار مامانش زنگ میزنه که دخترم قصد ازدواج نداره؟؟؟؟ چ ...

حالا اون استیکر زیاد مهم نیست ، ولی من فکر میکنم خوده دختره میخواد توی این رابطه بمونه ولی مامانش موافق نیست پس زیاد درست نیست ادامه بدین چون در اخر خودتون اذیت میشین، بازم این نظر من هسته 🌸

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367