2777
2789
عنوان

دختری که

442 بازدید | 26 پست

قرص ضد استرس مصرف میکنه و تحت درمانه و بهم میگه یک ماه کات کنیم تا درمانم تموم شه و خوب شدم با خیال راحت با هم ادامه بدیم

الانم چون تحت نظر خانواده ها بوده مامانش به مامانم زنگ زده که دخترم قصد ازدواج اینا نداره من پیگیر دختره شدم گفت اینه مشکلم و و بعد تیر ماه باز مامانم به مامانت زنگ میزنه یا خودم بهت زنگ میزنم که ادامه بدیم...

خود دختره میگه تو نباشی تا چندین سال زن ازدواج نمیکنم و این حرفا و دختره کم توقعیه ...

راستش ترسناک نیست طرف قرص برای روحیه اینا مصرف میکنه و تحت درمانه؟؟؟؟؟حالا چرا کات کردشو خدا داند

اگه پسر یا داداش داشتید قبول میکردین ؟؟؟؟

نه. قبول نمیکردم ـ. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چرا ترسناک باید باشه؟

خب تحت شرایطی حالت روحیش خوب نیست البته باید مشاوره برید سنجیده بشه

بعضی وقت آدم از افسردگی و حال بذ وارد رابطه میشه 

الان خودش میگه بذار اوکی شم ادامه بدیم خب حرفش که بد نبود به نظرم منطقی هم هس

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه. قبول نمیکردم ـ.

چون یهو بعد اخرین استیکر قلب و بعد قرار سوم یهو مامانش به مامانم زنگ زد که دخترم گریه میکنه و میگه قصد ازدواج نداره و میگه اتفاقی نیوفتاده و فلان

چرا ترسناک باید باشه؟خب تحت شرایطی حالت روحیش خوب نیست البته باید مشاوره برید سنجیده بشهبعضی وقت آدم ...

اون از دوره کرونا اینجوری بوده...... تا حالا خوب نشده فکرم نکنم اوکی بشه .....

چرا ترسناک باید باشه؟خب تحت شرایطی حالت روحیش خوب نیست البته باید مشاوره برید سنجیده بشهبعضی وقت آدم ...

استرسیه 

منی که سالمم خب قرار شد مراسم عروسی و اینام بگیریم اگه خوب پیش رفت( با تعجب گفت عروسیم میگیرین؟؟) من گفتم هر دختری میخواد و فلان

درسته منی که سالمم تو اون مراسم استرس میگیرم اینی که استرسیه حالت عادیش نمیتونه خب 

چون یهو بعد اخرین استیکر قلب و بعد قرار سوم یهو مامانش به مامانم زنگ زد که دخترم گریه میکنه و میگه ق ...

پس بی خیالش بشو.. تکلیفشش معلوم نیست.. تو زندگی مشترک هم قطعاا تاثیر میزاره این عدم ثبات فکریش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

استرسیه منی که سالمم خب قرار شد مراسم عروسی و اینام بگیریم اگه خوب پیش رفت( با تعجب گفت عروسیم میگیر ...

🙄چه حرفی میزنی شما 

چند سالته ؟! 

استرس که بیماری نیست 😐 منم استرسی ام

الان به خودت میگی سالم اون دختره رو مریض کردی؟! 

متاسفانه کیس مناسبی برات نیست

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

من همش فکر میکنم دارن غیر مستقیم بهتون میگن که شما باعث استرسش هستی وگرنه اگه عاشقته حالش کنار شما باید خوب باشه بخنده و شما مثل یه عاشق تو سختی ها کنارش باشید من قبول نمیکنم بعد ۱ ماه فیلش یاد هندستون کنه چون اصلا از اینکه تو اب نمک باشم خوشم نمیاد

استرسیه منی که سالمم خب قرار شد مراسم عروسی و اینام بگیریم اگه خوب پیش رفت( با تعجب گفت عروسیم میگیر ...

میشه انقدر استرسی رو بزرگش نکنید و به بیماری تبدیل نکنید چون استرسی بودن اصلا بیماری نیست و هر فرد ممکنه تو یه سری شرایط دچار استرس بشه 

ایشونم تو موقعیت خوبی نبوده این روزا زیاد بهش فشار اومده 

باید برای ازدواج بررسی کنی شاید بیماری خاصی داره، خوردن قرص ضد اضطراب مسیله خاصی نیست که بخواد به خاطرش کات کنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ب نظرم مشکلی نیست و میتونه خوب شه

واقعا نمیترسونه کسی که بعد قرار اول بهم میگه تو پسر ارزوهای منی( دوست و رفیق نداره و خب بنظرم از سادگیشه ) و کلا قبل این که مامانش به مامانم زنگ بزنه استیکر قلب قبل از قرار سوم برام میفرسته و بعد قرار یهو مامانش زنگ میزنه به مامانم که میگه دخترم میگه لیاقت شما رو نداره و قصد ازدواج نداره؟؟؟؟ 

چند روز دیگه مودی تصمیم بگیره چه بلایی سرم میاد؟؟؟ از طرفی ایشون از دوره کرونا مشکل استرس داشته و تا حالا خوب نشده طبق گفته خودش شاید از بچگی این مشکل بوده....

منم داشتم بهش دل میبستم ولی خب مشکلات روحی واقعا خطریه