خودم ۲۸ سال و نیمم شده ، بیکارم و مجرد تو خونه بابا ، فکر نکنم به یک سال و نیم دیگه که بشم ۳۰ سال ، ...
جرا نمیری سرکار خودت دوست نداری ؟؟
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
کار گیرم نمیاد ، بابام میگه فقط استخدام رسمی دولت یعنی کارمندی ، نمیذاره شغل ازاد یا شرکتی برم ، ازمون های استخدامی هم مشکله قبول شدن شون ، پارتی ندارم
چرا خیلی تیکه و متلک میندازن ، خب چیکار کنم خاستگار ندارم🤷🏻♀️🤷🏻♀️ از صبح تا شب هم یا واسه ازمون های استخدامی میخونم یا همینجوری گردش و تفریح دارم یا تو خونه م فیلم نگاه میکنم
کار گیرم نمیاد ، بابام میگه فقط استخدام رسمی دولت یعنی کارمندی ، نمیذاره شغل ازاد یا شرکتی برم ، ازم ...
منم مثل شما بودم بابام بجز کار دولتی نمیذاشت برم سرکار تو خونه موندن بیکار بودن واقعا سخت بود فقط میخوندم
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
آره آزمون استخدامی دادم اینقدر آزمون دادم تا قبول شدم البته ۴ بار دعوت به مصاحبه شدم ردم میکردن