مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2611 عنوان بچه ها هیچ وقت کارآگاه بازی در نیارید 141 بازدید | 5 پست چیزی ک باید بفهمید میفهمید اما نرید تا تهش در بیارید....فقط خودتون اذیت میشید نه کس دیگهیچ وقت تا ته هیچ موضوعی نرید بگذرید و تمام دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹 1404/03/08 | 17:54 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترساحل۴۰۰ عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3117 یه وقتایی آدم مجبور میشه کارگاه بشه وقتی با وجود هشدار های پیاپی طرف انکار میکنه و همچنان به کصافتکاری ادامه میده ..بنظر من شک خوبشم بده
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2611 یه وقتایی آدم مجبور میشه کارگاه بشه وقتی با وجود هشدار های پیاپی طرف انکار میکنه و همچنان به کصافتکا ... اگه میدونی دروغ میگه کات کن ولی نرو دنبال کصافط کاریاش چون خوره میشه تو سرت دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹
دخترساحل۴۰۰ عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3117 اگه میدونی دروغ میگه کات کن ولی نرو دنبال کصافط کاریاش چون خوره میشه تو سرت کات کردن با سه تا بچه و ۱۳سال زندگی که براش زحمت کشیدی اصلا آسون نیست
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2611 کات کردن با سه تا بچه و ۱۳سال زندگی که براش زحمت کشیدی اصلا آسون نیست ولی دنبال دلیل کاراش گشتن و چ گوهاییم خورده کاره خوبی نیست مثل اینه ک یه مار نیشت بزنه تو بری بگردی چرا این مار بین این همه تورو نیش زد باید خودتو درمان کنی دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹
دخترساحل۴۰۰ عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3117 ولی دنبال دلیل کاراش گشتن و چ گوهاییم خورده کاره خوبی نیست مثل اینه ک یه مار نیشت بزنه تو بری بگردی ... دارم اینکارو میکنم.حالا که ذاتش برام آشکار شده دنبال تمرکز رو خودمو بچه هامم.برای شناختش راهی جز کارگاه بازی نداشتم