2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشونه؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

آزمایشا معمولا خطا دارن، جای دیگه آزمایش بده

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
45 سالشون هست

ببرش پیش یه دکتر خیلی خوب

آزمایش هم تکرار کنید تو یه آزمایشگاه معتبر

بخاطره خونریزی شدیدی کع داره سه ماه هم میگن ازازمایشی که دادی دیر کردی

خب علت خون ریزی نگفتن چیه؟؟

مادر منم یه بار خون ریزی شدیدی داشت و یه آزمایشی انجام داد حالت تیکه برادری از دیواره ی رحم داشت...هم گفت تشخیصی هست هم درمانی...و درمان شد...جواب نمونه برداریش هم اومد چیزی نبود...همین جوری راضی به برداشتن رحم نشید به یه دکتر دیگه هم نشون بده.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا