2777
2789

بچه ها شماهم احساس میکنین اونجا یه دنیای دیگه هست؟ 

خیلی متفاوته و از زندگی اصلیت و اصالتت دور میکنه

دلم میخواد واقعی زندگی کنم

اینکه حتی در اینده موفقیتی هم کسب کنم دلم میخواد برای خودم باشه و فقط خودم ببینمش وارد اون فضاها نشم که خودمو ثابت کنم به بقیه 

بنظرتون این عقب موندنه؟ 

هرکسی بخواد به جایی برسه و رسیده باشه باید وارد این فضا شه و نشونشون بده؟ 

دوستم اینه نظرش که عقب موندگیه

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

من تابحال نصب نکردم

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عالیه 

باهات موافقم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

نه اتفاقا تو عاقلی الان اکثرا عقب موندن چرا چون فقط دنبال چشم و هم چشمی و تو چشم کردن زندگی فیکشون هستن تپ عاقلی عزیزم منم ندارمش

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
دوستت غلط کرد

😂😂😂

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

خب مطالبی که فیک میزنه رو دنبال نکن.آره در حقیقت اینطوری هستش

حقیقت چیه منظورتون رو نفهمیدم 

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

حقیقت چیه منظورتون رو نفهمیدم

اینکه هر چیزی که می‌بینید در واقعیت اونقدر ها هم زیبا و واقعی و بزرگ و دنج و لوکس و رمانتیک و... نمیتونه باشه.

یه فضایی هست پر از درصد زیادی از فتوشاپ و خودنمایی و عمل و دروغ و ....( البته نمیگم همه)

برای همین وقتی وارد میشیم حس میکنیم دنیای ما یه تختش کمه.همه مشکل دارن و نقض داریم و...

نباید حقیقت زندگی خودمون رو با ظواهر زندگی تو اینستا مقایسه کنیم 

🦋✨

زندگی نرمال ساده تر از چیزی هست که تو اون فضای مجازی میبینیم.

ممکنه آدما یه تایمی شلخته باشن،بیحوصله و بی اعصاب باشن،منظم نباشن ،خونشون یه ۱۰۰ متری دنج باشه نه یه ویلای ساحلی 

روابط ممکنه بعضی وقتا بالا پایین داشته باشه و..

🦋✨