2777
2789
چون میخوام اطلاعات کسب کنم برا انتخاب رشته ولی هر کسی برا حقوقش یه چیز میگه

ببین عزیز

معلمی انتخاب نکن 

میبینی که هرچقدر هم زحمت بکشی باز یه عده توهین میکنن واقعا ناراحت کننده س 

حق حقوق انچنانی ندارن فقط یه حقوق و تعطیلی تابستون 

یه مادر همینجوری شروع میکنه حرف زدن که معلم نخود مغزه این حرفا که واقعا درست نیست راجب هیچ قشری اینطوری حرف زده بشه 

اخر سر خستگیت تو تنت میمونه 

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

رتبه بندی و تحصیلات ینی چی؟؟

تحصیلات لیسانس و اینا 

رتبه بندی از یک تا پنج داره هر۵ سال رتبه میره بالاتر و باید ضمن خدمت هات رو پرکنی حداقل ۲۰۰ ساعت

و تقدیرنامه  و جشنواره و اقدام پژوهی  و این امتیازات رو کسب کنی 

معلمی شغل نیست عشق است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما می‌خریم. شما که یخچال 80 تومنی خریدی چرا دیگ مینالی

من کجا نالیدم والا من ک نه معلمم ن چیزی اینم قسطی خریدم 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ببین عزیزمعلمی انتخاب نکن میبینی که هرچقدر هم زحمت بکشی باز یه عده توهین میکنن واقعا ناراحت کننده س ...

تو کشورای دیگ معلما خیلی احترام دارن حقوقشون خیلی بالاس ولی اینجا متاسفانه زیاد عزت ندارن حقوقشون پایینه خودشون هم بی حوصله و ناامیدن

ببین عزیزمعلمی انتخاب نکن میبینی که هرچقدر هم زحمت بکشی باز یه عده توهین میکنن واقعا ناراحت کننده س ...

همون یک زنگ نمیتونه بره بالای سر ۴۰ تا بچه 

بچه ی خودشو نمیتونه مدیریت کنه فقط توهین بلدن

معلمی شغل نیست عشق است

نه والا بابام کارمنده بانکه نزدیک ۵۰ حقوق میگیره

بآنک فرق داره 

یکی بانک یکی نفت پتروشيمي اینا تا ۸۰ هم میگیرن. وام کارت بن هم دارن صنایع مادرن 

با یه معلمی ساده که تابستون خوابن مقایسه نکن 

تو کشورای دیگ معلما خیلی احترام دارن حقوقشون خیلی بالاس ولی اینجا متاسفانه زیاد عزت ندارن حقوقشون پا ...

تازه تو خود سیستم ا پ هم به معلم ارزش نمیزارن توقع از مردم نداشته باش

معلمی شغل نیست عشق است

نه شما فرمودی ده تومن هم دروغه دیگه وقتی ادعا میکنید من دروغ میگم دوست داشتن نداشتنت مهم نیست باید ا ...

من کی گفتم دروغ میگین ؟!😐

شما توی پیامای من کلمه دروغ رو دیدی؟!

من‌ گفتم ک متغیره و اکثر مواقع به ده تومن نمی‌رسه..

تو کشورای دیگ معلما خیلی احترام دارن حقوقشون خیلی بالاس ولی اینجا متاسفانه زیاد عزت ندارن حقوقشون پا ...

اصلا حقوق پایین یه مسئله س

توهین یه مسئله دیگ 

میشه با حقوق پایین تاحدی مدارا کرد ولی اینکه یکی برگرده بگه وای فلان قشر نخود مغزن خیلی ناراحت کننده س

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

معلم 24 ساعت کار میکنه، بطور متوسط هر ساعت 30 ارباب رجوع همزمان داره! کارمند 45 ساعت (ندیدم 45 ساعت ...

درسته ولی اون تعطیلی نصف سال و حقوقش رو هم در نظر بگیرین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بآنک فرق داره یکی بانک یکی نفت پتروشيمي اینا تا ۸۰ هم میگیرن. وام کارت بن هم دارن صنایع مادرن با یه ...

اونا هم سختی خودشون دارن مامانم حتی وقت نمیکنه صبحونه ایی که میبره رو بخوره تابستونم باید برن الانم که سرشون شلوغه ثبت نام هست ثبت نام کتاب فرم 

همون یک زنگ نمیتونه بره بالای سر ۴۰ تا بچه بچه ی خودشو نمیتونه مدیریت کنه فقط توهین بلدن

هیچ وقت دوران کرونا یادم نمیره عده ای پاره تنشونو دیگ نمیتونستن تحمل کنن فقط میگفتن مدرسه باز شه یه چند ساعت خونه نباشن