2777
2789
تو داری با سند حرف میزنی ؟😂 سندت کو؟ این همه تعصب و جانبداری از معلما فکر نکنم فقط به خاطر معلم خود ...

عزیزم من نامزدم دانشجو معلمه ۸ حکمشه ۴ حقوق میگیره این ماه ۳ تومن گرفت دیدم فیش حقوقیش مامانم ۲۲ سال سابقه داره با ارشد رتبه ۴ حق مدیریت ۱۸ تومن پایه حقوقیش ۱۵ میگیره تازه کل تابستون هم باید بره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوس ندارم حقوق رو اعلام‌ کنمولی شما میگین ۱۲ . ۱۳ تومن ک این اندازه اصلااا حقوقشون نیست

نه شما فرمودی ده تومن هم دروغه 

دیگه وقتی ادعا میکنید من دروغ میگم دوست داشتن نداشتنت مهم نیست باید ادعاتو ثابت کنی عزیزم

دریافتی حداقل ده تومنه شما که اصرار داری ده تومن هم نیست بفرما چقدره 

من رقم اول رو بدون کسری گفتم شما همچنان میگی دریافتی ده تومن نیست و خیلی رقم پرتی گفتم 

واقعا کنجکاوم بدونم چقدر می‌گیرید 

معلما یه روز معلم دارن و یه سری تعطیلاتکه چش ندارن ببینن دائما هم در حال توهین

خود کارمندا ر به ر بهشون رفاهیات میدن 

به معلم ها هیچی نمیدن 

فقط یه روز معلم همین تازه اونم امسال مد شد دادن یچیزی 

شوهر خودم کارمنده اینقدر که بهشون خدمات میدن به ماها کوفت نمیدن

معلمی شغل نیست عشق است

معلما یه روز معلم دارن و یه سری تعطیلاتکه چش ندارن ببینن دائما هم در حال توهین

اخه فقط تعطیلات تابستونه در طول سال حق مرخصی ندارن 

یه جوری مرخصی اجباریه 

بقیه هرطور دوست دارن میتونن مرخصی بگیرن🤷‍♀️

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

چرا اصلا این تاپیک ها رو میزنید که به معلم ها توهین کنندآقا ما اضافه حقوق نمیخام توهین نکنید کشوری ک ...

چون میخوام اطلاعات کسب کنم برا انتخاب رشته 

ولی هر کسی برا حقوقش یه چیز میگه 

بله خیلی عزیزممدیر برای هرچی که بشه بازخواست میکنهمادرها طلبکارندبچه ها بی ادب و برات شایعه می‌سازند ...

منظورم اینه نگرانی بابت از دست دادن شغلشون ندارن .

استرسی که کارگر و کار ازاد میکشه رو ندارن که یه روز اگه شغلمو ازم گرفتن چی میشه .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.