2777
2789
من با رتبه بالا رفتم معلمی. بهترین دانشگاه درس خوندم حتی از پرستاری هم رتبم بهتر بود چون عاشق معلمی ...

ببین معلمی توی تجربی با رتبه ۲ هزار ایناس

۲ هزار یعنی داروسازی. 

کمتر کسی همچنین کاری میکنه با ۲ هزار بره معلمی 

ولی بقیه رشته ها مثل انسانی معلمی سر شاخشه 

واسهوهمینه کادر درمان حقوق خوبی دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ببین رتبه پرستاری کجا معلمی کجامنظورم سختی قبول شدنه بعدش توی کار واسه حقوق ایتم دارن پرستارا شیف ...

پرستاری و دبیری رتبه قبولیشون مثل هم هست.چه بسا با ۲۵هزار پرستاری ازاد رفتن دوستای من ولی دبیری شیمی و زیست نیوردن

پرستاری و دبیری رتبه قبولیشون مثل هم هست.چه بسا با ۲۵هزار پرستاری ازاد رفتن دوستای من ولی دبیری شیمی ...

پرستاری زیر ۸ هزار هس دولتی 

آزاد رو نمیدونم. 

ولی ۸ هزار تجربی معلمی قبول نمیشه 

پرستاری زیر ۸ هزار هس دولتی آزاد رو نمیدونم. ولی ۸ هزار تجربی معلمی قبول نمیشه

پرستاری دولتی ظرفیت ها خیلی بالاتر رفته تا ۱۵ هزار هم میشه.دبیری و پرستاری رنج قبولیشون مثل همه .ابتدایی قبولیش راحته.کسی که دبیری ها رو اورده پیرا ها رو هم اورده خودش انتخاب کرده کدوم سمت بره

من قبلا هم که معلم نبودم انقدر در مورد معلما بی انصافی نمیکردم

اولا ساعت رسمی کار تو حکم 24 ساعت در هفته هست ولی عملا تا زمانی که مدرسه بازه یک معلم از صبح تا شب درگیره

یا درگیر طراحی کاربرگه

یا تصحیح اوراق امتحانی

یا کلاس‌های ضمن خدمت

شرکت در همایش‌های مختلف که اجبار هم هست

درست کردن وسایل کمک آموزشی و کلی کار ریز و درشت دیگه

بعدشم هیچ مرخصی نداره، من سر کلاس رفتم زیر سرم

2 روز مرخصی از مدیر گرفتم یکی از مادرا اومد بجام روزی صدبار پیام فرستاد که خانم خدا صبر و طاقتتون بده با این بچه ها

فرسودگی روحی این کار هم بسیار بالاست

در کل 8 ماه تحصیلی من یک ساعت هم سرکلاس روی صندلی ننشستم. 

کدوم کارمندی ایستاده کار میکنه؟ 

انقدر بی انصاف نباشید در مورد معلمان

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
مجموع تعطیلات خرداد تا شهریور و عید تعطیلات رسمی رو عرض کردمعزیزم ۹۰ درصد اقوام من معلم بودنبا این ش ...

خب اینکه مشخصه پرستاری خیلی خیلی شغل سخت و طاقت فرسایی هست

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

درسته ولی اون تعطیلی نصف سال و حقوقش رو هم در نظر بگیرین

امسال که با تعطیلی مدرسه به خاطر برق و.... ادارات هم تعطیل بودند .با این تفاوت که معلما باید مجازی تدریس می‌کردند

بیشتر ادارات و کارخانجات پنج شنبه ها تعطیل هستند و یار هست به صورت قانونی هم تصویب بشه  و اگر کارمند و کارگری سرکار رفت اضافه کار می‌گیر 

پس در تعطیلات زیاد فرقی با هم ندارند

من شوهرم ۲۰میگیره سه ساله که کنار همکارش بوده بعد همکارش جزو گروه جیشالعدل بوده نمیفهمیدن حالا که او ...

یاخدا چه ترسناک 

شوهرت هیچوقت به همکارش شک نکرده بوده؟ 

کدوم شهر هستين؟ مگه هنوز جیش‌الظلم وجود دارن؟

یاخدا چه ترسناک شوهرت هیچوقت به همکارش شک نکرده بوده؟ کدوم شهر هستين؟ مگه هنوز جیش‌الظلم وجود دارن؟

اره هست ..مسولشون هم فکر نمیکرد الان همه بیکار شدن دارن جمع میکنند محل کارشون رو هر روز از تهران زنگ میزنن انگار اینا خودشون استخدام کردن طرف رو طلبکار اینا شدن 

Mediyo.ir

تنها قشری که واقعا در حقش اجحاف میشه و همیشه هم حرف از افزایش حقوقشون که میشه حرف از تورم میاد وسط.، ...

واقعا اینقدرم‌مثل معلما پر ادعا نیستن هیچ وقتم تعطیلی ندارن سرماو‌گرما و آلودگی و برف و ....