2789
عنوان

دختر دايي حسود

1071 بازدید | 18 پست

بچه ها شوهرم يه دختر دايي داره قبلا كه نوجوان بوده باهاش دوست بوده ولي بهش خيانتشك ميكنه دختره بعد از اون با من دوست شد ما٦سال با هم بوديم و پارسال عقد كرديم يه بار خونه مامان بزرگش دعوت بوديم دختره يه تاپ با شلوار پوشيده بود به من كه اصلا سلام نكرد اومد بع شوهرم سلام كرد شوهرمم اصلا محلش نذاشت  حالا جديدا همش به برادر شوهرم پيام ميده امار شوهرمو ازش ميگيره اخه اونا يه شهر ديگه زندگي ميكنن همش داره به برادر شوهرم پيام ميده كه ازش كوچيك ترم هست!حس ميكنم ميخاد تورش كنه كه به شوهر من نزديك شه به نظرتون چيكار كنم پاشو بكشه بيرون از زندگيمون

خیلی حساسی تو از کجا میدونم امارتو میگیره از برادر شوهرت

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شوهرم گفت اره  دختره به داداشش پيام داده امار شوهرمو گرفته كه چيكار ميكنه و اينا

یا به برادر شوهرت بگو کلا هیچ چیزی بهش نگه و جواب نده بهش

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

خب بگه این داره زندگیتو بهم میریزه؟انقدر زندگیت بدون مشکله که به این فکر میکنی؟بشین زندگیتو کن کاری بهش نداشته باش خودت میگی شوهرم محلش نذاشته بعد میخواد تورش کنه؟

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

[QUOTE=53914588]شوهرم گفت اره  دختره به داداشش پيام داده امار شوهرمو گرفته كه چيكار بزار هر موقع اومد و دیدیش جلو اون خیلی بیشتر صمیمی تر باش با همسرت و از پیشش تکون نخور، تا حرصش دربیاد، اگه دیدی خیلی ناجور نگاه میکنه، شما هم بهش نگاه کن یا دربیا بهش

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

وقتی شوهرت محل نمیده کافیه تو خودتو گوشتلخ نکن کنار وایسا بیشتر میسوزه مگه تو موندی بیاد بهت سلام بده 😆 هروز بیا اینجا من بهت سلام میدم والا بعد گیریم امار میگیره مثلا میفهمه شوهرت خونس یا بیرونه یا دسشویی یا پیش تو میخواد چ غلطی کنه😬😆😈

تا جایی که ممکنه سعی کن رفت و امدت رو کم کنی با همچین خانواده ای .و مراقب رفتارای شوهرت باش اجازه تنها رفتن به جایی که اون دختر هست رو نده و در نهایت خیالت راحت باشه اون داره از فشاری که بهش اومده اینطور رفتار میکنه.شوهرت هم اگر اونو میخواست که میگرفتش یا اینکه الان نمیومد به تو همه چی رو بگه.