2777
2789
عنوان

هر سال این موقع جهنم من شروع میشه

296 بازدید | 9 پست

پسرم 6 سالشه

الان سه ماهه زنجانیم پیش خانواده ها

خونمون یزده 

زیاد کسیو نداریم تو یزد

پسرم الان اینجا کلی دوست داره کلی ب همه عادت کرده خیلیییییییییی بهش خوش میگذره 

همین روزا قراره باز برگردیم یزد تا زمستون اونجایم

جیگرم آتیش گرفته

کاش بمیرم

پسرم باز قراره بره و تنها باشه تنها سرگرمیش میشه کارتن 

اینجا خونه نداریم 

خونه مادرشوهریم

بخدا اگ داشتم نمیرفتم میموندم اینجا

وقتی میریم یزد همش از پسر عموهاش و دوستاش میگ

پسرم چند روزه تو بغل بابا بزرگش میخوابه

بخدا از الان دارم خفه میشم

نمیدونم چرا فقط خودمو لعنت میکنم

امسال دیگ پسرم کامل میدونه براش سخته

ببرش کلاس ثبت نام کن .

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

مثلاً شنا،موسیقی،زبان ،نقاشی ،کاراته

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خونتون و ببرید اونجا یا سبک زندگیتو عوض کن.چیکار میکنی سه ماه اونجا اصلا خودت راحتی؟؟الان منم تهران تنهام مگه میشه برم خونه مامانم بمونم؟؟ترک باشید ما هم ترکیم عزیزم چ ربطی داره.بچتو ببر پارک و کلاس و...سرشو گرم کن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

ماهم ترکیم بله یکم سخته امااگه مجبوری بمونی پسرت وکلاس ثبت نام کن خودتم سرگرم شو یه جامثلا آرایشگری چیزی برو