2777
2789
عنوان

ستاره دنبال دار دیدم تو آسمون🥲

379 بازدید | 30 پست

تو بالکن نشسته بودم اواز میخوندم دیدمش سریع ارزو کردم نمدونم چرا بهش انگار اعتقاد دارم

نه فقط این به نشونه ها اعتقاد دارم تاپیکای قبلیم ببینید یه شبم همینجا( بالکن) سرم تو گوشی بود ناخودآگاه ک بلند کردم اسمونو دیدم ابرهارو دیدم به شکل قلب بودن عکسشم گذاشتم این ک بگم ستاره دنباله دارم زیاد ازینجا رد میشه اصلا شابد بگم اخرین بار چند سال پیش تو روستای پدر بزرگم دیده بودم در حال اواز دقیقا یک نقطه از اسمونو نگاه میکردم از همون نقطه رد شد پس نشونس بی دلیل نمیتونه باشه ایشالا که خدا منو به خاستم برسونه

شما چی اعتقاد دارید به این چیزا🥲😍

عاشقم❤️

من تو زندگیم کلا یه بار ستاره دنباله دار دیدم دقیقا تایمی که دنباال یه نشونه از خدا بودم 

و وقتی که دیدمش اونو ارزو کردم ولی الان یه ماهه باهم نیستیم:)

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍من بندگی نکردم ولی خدایا تو با من رفاقت کن:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو زندگیم کلا یه بار ستاره دنباله دار دیدم دقیقا تایمی که دنباال یه نشونه از خدا بودم و وقتی که د ...

چقدر بد

منم قبلا از خدا نشونه خاستم و بهم نشون داده

الانم تو این مدت دوباره تو آسمون نشونه میبینم

عاشقم❤️