2777
2789
عنوان

فامیلای ما همه بدرد نخورن🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 48 پست
خودتون کجای این معادله هستین

والا ما همیشه سعی کردیم در حق هر دو طرف خوب باشیم

بخدا عروسی و عزاشون همیشه پشتشون بودیم 

بخدا دخالت تو کار هیچکس نکردیم و نمیکنیم 

میان خونمون بالاترین حد احترام رو میزاریم

اما طرف مادری خیلی فضول و حسود و دخالت کنن و افکار پوسیده شون عذاب آوره

طرف پدری هم هیچ خوبی جلو چشمشون نیست تا سفره پهن باشه یار غارن

مشکلی باشه میشن هفت پشت غریبه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۰ ساله با طرف پدری قطع رابطه ام با طرف مادری هم چند سالی میشه آدمای خوبی نیستن خودمم خواهر برادر ...

هعی ماهم  کمیم دلم میخاست فامیل خوب و شلوغ داشتیم

وای چقد دنیا بدشده..دیگه به دردنمیخوره..ازکی این همه چشم وهم چشمی وحسودی و دورنگی مردم یادگرفتن...فا ...

دقیقا بخدا مثل ما هستین

در حق همه خوب بودیم ولی اونا چشم دیدن خوشی هیچکس رو ندارن 

دقیقا بخدا مثل ما هستیندر حق همه خوب بودیم ولی اونا چشم دیدن خوشی هیچکس رو ندارن

فامیلای ماکارایی کردن که اگه بگم باورت نمیشه.چه طرف پدری چه مادری همیشه باادب بودیم.خواهرم و برادرام به هیچکس بی احترامی نکردن اما دستمون بی نمکه..با خاله ای فقط خوب بودیم که الان یه ۹سالی میشه فهمیدیم اوناهم به درد نخورن..

فامیلای ماکارایی کردن که اگه بگم باورت نمیشه.چه طرف پدری چه مادری همیشه باادب بودیم.خواهرم و برادرام ...

وای گفتی منم بچه بودم فکر میکردم طرف مادری خیلی خوبن بزرگ شدم فهمیدم صد برابر بدتر از طرف پدری ان

عدم پیشرفت و تمام ضعف اعصاب و روانم بخاطر طرف مادریه

طرف پدری هم دو تا از عموها کل ارثو بالا کشیدن بخدا هیچی بهشون نگفتیم و ارتباطمونم باهاشون حفظ کردیم

[QUOTE=383683188]وای گفتی منم بچه بودم فکر میکردم طرف مادری خیلی خوبن بزرگ شدم فهمیدم صد برابر بدتر از طرف پدری ان ع ...[/QU نمیدونم چرا انقد مشکلات زیادشده.. هیچکس راضی نداره صورته دیگری رو ببینه.توچه دنیای سرد و وحشتناکی داریم زندگی میکنیم.دیگه هیچکس به درد آدم نمیخوره.خدا عاقبتمون رو بخیرکنه

[QUOTE=383683188]وای گفتی منم بچه بودم فکر میکردم طرف مادری خیلی خوبن بزرگ شدم فهمیدم صد برابر بدتر ...

استادمون میگفت آینده بدتر هم میشه چیزی به اسم انسانیت نمیمونه دیگه

میگفت همه تاجر شدن از دکتر گرفته تا مشاغل دیگه

استادمون میگفت آینده بدتر هم میشه چیزی به اسم انسانیت نمیمونه دیگهمیگفت همه تاجر شدن از دکتر گرفته ت ...

استادتون خدایی حق گفته.خیلی وضعه خرابیه.قدیم میگفتن عمو که هم خونِ آدمه.یا خاله اگه خدایی نکرده ادم مادرنداشته باشه خاله میشه مادره آدم.یا دایی رفیقته.ای بابا...ماکه هیچ محبتی از هیچکدوم ندیدیم

استادتون خدایی حق گفته.خیلی وضعه خرابیه.قدیم میگفتن عمو که هم خونِ آدمه.یا خاله اگه خدایی نکرده ادم ...

واقعا همینطوره 

من نه فهمیدم عمو چیه نه عمه

نه پدربزرگ نه مادربزرگ

نه دایی نه خاله 

واقعا همینطوره من نه فهمیدم عمو چیه نه عمهنه پدربزرگ نه مادربزرگنه دایی نه خاله

مامانم بهمون میگه قدرِهمو بدونید.یعنی ما وخواهربرادرام. میگه بچسبید بهم.همو ازدست ندید.هیچکس جز خودتون هیچکس به دردتون نمیخوره.همه از دم دشمنن.واقعا حرف راست رو مادرم زد

مامانم بهمون میگه قدرِهمو بدونید.یعنی ما وخواهربرادرام. میگه بچسبید بهم.همو ازدست ندید.هیچکس جز خودت ...

خدا حفظتون کنه و سایه مادر مستدام